Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen notebookot vegyek?

Milyen notebookot vegyek?

Figyelt kérdés
Iskolai használatra kellene, nem szeretném játszani rajta. Milyen gépet ajanlotok kb 150000Ft ig? Gondolkodtam használt macbookon de lehet hogy jobb lenne valami más. A MacBook talán azért vonz mert a telefonon is Apple és lehet sok előnye lenne. Viszont ahogy néztem a többit lattam hogy van sokkal jobb is. Előre is köszönöm a segítséget!:)

2021. nov. 2. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon szűk a keret. 200-220-ig érdemes lenne feltolni. Ez a 150 ezer nagyon a budget kategória alja.

Nem tudom, hogy Apple laptopból milyet lehet használtan kapni 150 ezer körül, de egy dolog miatt nem ajánlanám iskolai használatra: 100%, hogy windwosos környezetben tanultok, infó órán is az Office csomagot használjátok és a nem hivatalos (pl. youtube videók) tananyagsegédletek 99%-a is erre készült.

Itt összeraktam egy szűrőt, bal oldalt elvileg látszik miket pipálgattam be. Ezekből lehet választani, azonban én még mindig azt mondom, hogy ha 3--5 évre keresel laptopot, akkor ez a pénz kevés rá:

[link]

(Természetesen máshonnan is rendelhetsz, marginálisak az árkülönbségek, én szimplán azért ezt linkelem, mert innen szoktam rendelni.)

2021. nov. 2. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Külföldről szervizek által behozott használt notebookot érdemes venni. Ezek 2-3 éves gépek, nem agyonhasználtak, nem vírusosak, SSD-vel, Windows 10-el.

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 3. 01:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat, sok segítséget kaptam!
2021. nov. 3. 06:06
 4/9 anonim ***** válasza:
2 vagyok. Ennek örülök, ha megvan, melyiket veszed, légy szives, linkeld majd be.
2021. nov. 3. 22:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben mindenképpen!
2021. nov. 4. 07:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem Macbook Air van, előtt hasonló árú (300 ezer felett) Dell volt, illetve 180 ezres Asus. Messze az Apple a legjobb. Ez 18 órát is kibír, a többi jó ha 4-et. Ugyanúgy lehet rá Ms Office-t telepíteni, mint egy Windows-os laptopra. De azt 150000 alatt nem kapsz. Ennyiért én is használt üzletit javasolnék. Azok legalább nem ipari hulladékok, mint a 200 alatti Asus, Acer, stb. Az én Media Markt-os Asus-om szó szerint szétesett az évek alatt.
2021. nov. 7. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy minimum 8 gb ram és minimim i5 proci legyen benne. Már a netezéshez is alap
2021. nov. 7. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem is air-em van, m1 chipes, 18 órát nem bír ez sem, pláne intel chipes. Állítólag 14et kibír az m1 chipes, gondolom 20% fényerő mellett :D

Olyan 11 órát kibír szerintem

2021. nov. 7. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Még annyit, h macbookból itthon ennyiért csak nagyon régit kapsz, leharcolt akksival. Ennyi pénzből én vennék a hardverapróról egy 1-2 éves nagyon jó laptopot. Boltból ennyiért semmi képp ne vegyél, mert nagyon gagyit kapsz ennyiből sajnos
2021. nov. 7. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!