Milyen notebookot vegyek?
Nagyon szűk a keret. 200-220-ig érdemes lenne feltolni. Ez a 150 ezer nagyon a budget kategória alja.
Nem tudom, hogy Apple laptopból milyet lehet használtan kapni 150 ezer körül, de egy dolog miatt nem ajánlanám iskolai használatra: 100%, hogy windwosos környezetben tanultok, infó órán is az Office csomagot használjátok és a nem hivatalos (pl. youtube videók) tananyagsegédletek 99%-a is erre készült.
Itt összeraktam egy szűrőt, bal oldalt elvileg látszik miket pipálgattam be. Ezekből lehet választani, azonban én még mindig azt mondom, hogy ha 3--5 évre keresel laptopot, akkor ez a pénz kevés rá:
(Természetesen máshonnan is rendelhetsz, marginálisak az árkülönbségek, én szimplán azért ezt linkelem, mert innen szoktam rendelni.)
nekem is air-em van, m1 chipes, 18 órát nem bír ez sem, pláne intel chipes. Állítólag 14et kibír az m1 chipes, gondolom 20% fényerő mellett :D
Olyan 11 órát kibír szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!