Miért nem játsza le az autó a zenéket?
Figyelt kérdés
Annó egy éve töltöttem le zenéket MP3 formátumban, azokat lejátsza. Tegnap még töltögettem le párat(ugyancsak MP3 formátumban), látja őket az autó, hogy ott vannak, de nem tudja lejátszani. Ha ez számít, egy Audi A6 C7 2017 az autó. Próbáltam Pendrive-ról, és úgy is, hogy felmásolom az autó háttértárára, de sehogy sem akar működni.2021. nov. 1. 13:16
1/6 anonim válasza:
Biztos mp3 az, nem m4a (mp4 audio) csak átnevezve? Ami ismeri mindkettőt az felismeri kiterjesztéstől függetlenül és lejátssza, de ha csak az mp3-at ismeri, hiába nevezed át, attól nem fogja felismerni ami benne van.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, megnéztem a kiterjesztését és MP3-at ír.
2021. nov. 1. 13:40
3/6 anonim válasza:
A kiterjesztése bármi lehet, jpg-re is át lehet nevezni, attól még nem lesz az. A lényeg az ami a fájl belsejében van, ha az mp3, akkor fogja lejátszani.
4/6 A kérdező kommentje:
Type of file: MP3 File(.mp3)
Tehát MP3 formátumban van.
2021. nov. 1. 14:39
5/6 anonim válasza:
Még mindig nem érted. Attól, hogy egy fájl MP3, még nem garantálja, hogy valóban zene "van benne"
Egyébknt ha tényleg MP3 zene maga a tartalom is, attól még a következők befolyásolhatják a lejátszás sikerét:
-Kódolási eljárás
-Bitráta/bitsebesség
-Bitráta állandó/változó (VBR/CBR)
-Fájl nevének hossza
-Fájl nevében szereplő karakterek
-ID3 TAG-elés
-Stb.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom megoldani.
2021. nov. 1. 15:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!