Lesz egy műtétem de van 10 pendriveom amit el szeretnék rejteni műtét előtt, nem szeretném, hogy valaki metalálja. Hova rejtsem?
Elég kockázatos a műtét szóval be vagyok sz**va de ha sikerül akkor szükségem lenne a pendriveok tartalmára ezért nem szeretném csak úgy letörölni.
Viszont nem egyedül élek és nem szeretném, hogy valaki megtalálja ha velem történne valami. Nem tudom hova tegyem őket pláne hogy ennyi van.. két hét múlva lesz a műtét.
Te mit tennél vele? Sima egyszerű pendriveokra nem lehet kódot tenni ugye?
Arra nem, de van kódolt is. Vegyél olyat.
Viszont a kórházban van személyes páncélkazetta, oda beférnek.
Mik vannak rajta?
Meg találjuk a legjobb módszert!
Egy szoftvert rá lehet tenni a pendikre.
Ha megnyitod, jelszót kér.
A fájlokat lehet kódolni. Ha valaki megtalálja akkor sem fogja tudni visszafejteni a tartalmukat. Elég csak a visszafejtéshez szükséges kódot elrejteni - az agyadban.
Amúgy ha meghalsz akkor meg már nem mindegy hogy megtalálják-e vagy sem? Ha törvénytelen dolgok vannak rajta az sem érdekes, mert a halál büntethetőséget kizáró ok.
Ha nem akarsz a fájlok kódolásával szórakozni akkor egy bankszéfje a megoldás. Ott biztosan nem fog tudni senki hozzáférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!