Billentyűzetem fura karaktereket visz be a gépbe, miért?
Win10-em van, nem olyan rég tettem újra, és eddig minden király volt, ma reggel először a firefox művelt valami furcsát (mintha lefagyott volna, aztán visszaállt egy régebbi verzióra és állandóan hibajavító módban akart elindulni), aztán mikor újraindítottam volna a gépet láttam, hogy a start menü is visszaállt a csempésre a classic shellről. Újraindítás után meg belépni se tudok, mert valami félrement a billentyűzettel. Kisbetűk helyett kapásból nagyot ír, számok helyett meg a műveleti jelenet ( +!%/(). ha bekapcsolom a caps lockot, akkor ír kisbetűket.. Így most a jelszavam se tudom beírni és be se tudok lépni. Mi lehet itt a baj?
(a billentyűzet nyelve angol, kipróbáltam másik billentyűzettel is, de ugyanez a baj)
Egy idióta vagyok, mert tényleg be volt ragadva. Viszont azt már nem értem én sem hogy volt rossz a másik billentyűzettel is...
Köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!