Sajnos nagyon nem értek a gépekhez, és az asztali pc-m nem működik. Hová vihetném, mit csinálhatnék vele?
Ezt a gépet kaptam, nem is teljes sajnos, mert a családban sok az "ehhez IS értek" és hát nem működik már. Maximus extreme a gép. Tegnap este miközben használtam egyszer csak teljesen kifagyott, s nem tudtam vele mit kezdeni. Több mint 20 percig hagytam, hátha magához tér, de semmi, ugyan úgy maradt. A bekapcs gombot hosszan nyomva sem akart kikapcsolni, ezért lekapcsoltam az elosztót. Most meg hiába indítom el semmi. Fekete képernyő, de a gép maga világít a ventilátorrok pörögnek. De nincs az a tipikus hangja amikor bekapcsolom. Az az igazság, hogy nincs rá keretem, hogy új gépet vegyek, Én nem értek hozzá, s nem ismerek egy helyet sem ami megbízható lenne, és nem túl drága...
Azt tudom, hogy a ramokkal van egy kis gebasz alapból, de ennyi hibája kéne hogy legyen össz. És az a baj, hogy nincs egyéb lehetőségem mint gép, ezen kívül.
Illetve kérek szépen minden válaszadot, hogy próbálják egyszerűbben elmagyarázni, ha valamit esetleg csinálhatok a géppel, hogy jó legyen, mert mint mondtam sajnos nem értek a gépekhez.
Ha több memóriamodul van a gépben, akkor egyesével próbálnám ki - általában csak egy szokott meghibásodni.
Elosztó lekapcs - csak egy memóriamodul maradjon a gépben > bekapcs.
Ha nem jó, akkor ugyanígy egy másik memóriát tenni bele.
Nálam a memóriakártya hiánya okozott hasonló tüneteket, gondolom nálad meghalt.
4-es leírta a lényeget, működőképesekkel kellene cserélni, hátha utána jó lesz. Ha nem, akkor szervíz.
A mindenhez is értőkkel azért vigyázz, sok a komolytalan "szaki". Ha egy kicsit drágábban is, de olyan nyúl hozzá, aki érti, amit csinál, az már más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!