Érdemes bányászgépet venni, ha egy év múlva nem lehet vele Etheriumot bányászni?
Nem egy év múlva fog megszűnni hanem most December első hetében.
Az Ethereum után a legnagyobb kapitalizációjú coin a RavenCoin. Ez ASIC rezisztens tehát a sárgák nem fogják tudni kitulajdonítani a hálózatot sajátos kis sz@rjaikkal (meg senki más se, de főleg ők).
Ilyesmi befektetésen most már ne gondolkozz. Én Februárba kezdtem el bányászni a kártyámmal, de egy kicsit már akkor is lekéstem róla. Ugyanazt tudom mondani mint mindenki másnak aki eddig itt feltette a kérdést. Kicsit gyorsabban kéne reagálni a trendre és akkor nem maradsz le a dolgokról. Most már ez a hajó elúszott.
(Az elírásról meg annyit, hogy nem elírás. Többször is hibásan írtad le és bármekkora tapasztalatod is van benne, tényleg k...va idegesítő, hogy leírni nem tudod. És mint tudjuk, részben az első benyomás határoz meg mindent.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!