Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megőrülök. Photofiltre program...

Megőrülök. Photofiltre programmal ?

Figyelt kérdés
Szerkesztettem 6 képet. 3-nál bejelöltem, hogy az asztalra mentse, de a másik 3-nál ezek szerint nem adtam meg a mentés helyét. Kerestettem a géppel, hogy hová mentette le és nem talál semmit. Hová mentheti le alapesetben, nem a dokumentumokba ?
2021. okt. 21. 23:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Meglett- először rossz néven kerestem, de akkor sem találta meg a gép, mikor beírtam neki, hogy a ma módosított képeket keresse. :(
2021. okt. 22. 00:02
 2/12 anonim válasza:
Vegyél egy gumikacsát
2021. okt. 22. 00:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt már széttörtem volna :)
2021. okt. 22. 00:56
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
soha nem hallottam róla. photoshop büdös?
2021. okt. 22. 01:01
 5/12 anonim ***** válasza:
#4 Nem büdös, de a Photofiltre alap képszerkeszésekre tökéletesen alakalmas. Az, hogy te nem hallottál róla még létezik. A Photoshop egy munkaeszköz, amit nem elég letölteni és használni, azt tanulni kell és ki is kell fizetni, mert nem ingyenes. A Photofiltre ingyenes változata viszont kimondottan olyanoknak van, akik nem akarnak egy ilyen bonyolult szoftvert használni. A funkciói természetesen meg sem közelítik a Photoshop-ét, de ahogy írtam alap dolgokra tökéletesen megfelel.
2021. okt. 22. 07:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Az alap dolgoknál azért jóval többet tud, bár nekem csak vágásra, feliratozásra kell, amire szinte bármelyik képes. Kifejezetten kedvelem, gyorsan lehet vele dolgozni.
2021. okt. 22. 09:33
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
6 látszik a kérdésedből, hogy mennyire gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni
2021. okt. 22. 09:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha béna a sofőr, a Ferrari szart sem ér. :)
2021. okt. 22. 09:37
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
tehát a fotosopot fikázod, de ferrarihoz hasonlítod azt a kulát amivel szenvedsz? viszlát
2021. okt. 22. 09:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Hol is fikáztam a Photoshopot , hol is ? Hát nem találom.
2021. okt. 22. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!