Miért nem indul el a gépem mind a 4 rammal? Ha az egyiket kiveszem elindul.
Figyelt kérdés
4x4gb-os ddr3as ramjaim vannak. Mind a 4 tökéletesen működik. Eddig nem csinált ilyet. Most ha mind a 4 ramom benne van akkor bekapcsol de nem ad semmi jelet a monitornak és 5-10 másodpercen belül újraindul. Ha az egyiket kiveszem akkor semmi gond nélkül elindul. 1600Mhz-esek, de 1333mhz-en futott. Olvastam hogy az is lehet a probléma, igy átállitottam biosban 1600-ra. Kb egy hétig jó volt de most megint ugyanaz a problémám.2021. okt. 18. 17:12
1/7 anonim válasza:
Tesztelted, hogy külön-külön, egyenként is elindul-e mindegyikkel a gép?
3/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem külön is, egyenként, párositva, mindenféleképpen. 2vel is elindul, 1el is ugyanúgy
2021. okt. 18. 17:29
4/7 A kérdező kommentje:
Alaplap: ASUS P8Z77-V
Proci: I5 3570K 3.40 Ghz
2021. okt. 18. 17:31
5/7 anonim válasza:
Teszteld MemTest-el, szerintem az egyik modul hibás a 4-ből.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem adott ki semmi hibát..
2021. okt. 20. 10:10
7/7 anonim válasza:
Pendrive-ról futtatott MemTest86-al [link] teszteld és hagyd futni legalább 3 kört. (ne lepődj meg, lesz minimum 6-7 óra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!