Belső hdd 5400as fordulatszám az nem kevés?
Figyelt kérdés
Itt is úgy van vinyóknál hogy minél nagyobb annál jobb? Már az értékek amit mellé írnak? Kinéztem ezt a vinyót:
Nem tudom meg vegyem e. Itt egyszer valaki azt írta hogy minél nagyobbak az értékei annál jobb. Na most ez a hdd 5400as fordulatszámú, nem 7200, viszont 256 MBos az meg viszont akkor jónak számít. A többi vinyóknál ez az érték kisebb amiket néztem. Tehát olyanokat láttam hogy 7200as fordulatszámú viszont kisebb MB-al rendelkezik.
igazság szerint adatok tárolására kellene, na meg erre telepíteném a játékot és erről futna.
2021. okt. 18. 12:32
2/6 P.O.C. válasza:
Ha a rendszernek SSD -t használsz, a vinyó kb mindegy hogy milyen. A lényeg hogy csendes legyen, és sok legyen rajta a gari. Az 5400 -asok általában csendesebbek. Az hogy egy pálya a játékba nem 15 másodperc alt tölt be, hanem 17 ne legyen szempont. A cache mérete inkább parasztvakítás, nem sok előny származik egy nagyobb cache méretű vinyótól.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, rendszernek van ssd külön. Csak hát nem túl nagy, ezért akarok pluszba egy másik háttértárat
2021. okt. 18. 12:46
4/6 anonim válasza:
Ha csak adattárolásra kell, jó az 5400-as is. Ha aktívan használod, tehát programok, játékok indulnak róla, inkább legyen 7200-as. Nem + 2 másodperc lesz az, ha egy 80 GB-os játék teljes egészében onnan tölt be.
5/6 anonim válasza:
Még azt is figyelembe venném hogy a WD30EZAZ SMR, azaz írási sebessége a CMR-hez képest a béka segge alatt lesz. Én a helyedben CMR-t vennék, mert az SMR írása nagyon gyorsan belassul (ezért tesznek hozzá nagyobb cache-t, de ettől még hamar elfogy)
6/6 anonim válasza:
Asztali gépbe, vagy laptopba tervezed? https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!