Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Belső hdd 5400as fordulatszám...

Belső hdd 5400as fordulatszám az nem kevés?

Figyelt kérdés

Itt is úgy van vinyóknál hogy minél nagyobb annál jobb? Már az értékek amit mellé írnak? Kinéztem ezt a vinyót:

[link]

Nem tudom meg vegyem e. Itt egyszer valaki azt írta hogy minél nagyobbak az értékei annál jobb. Na most ez a hdd 5400as fordulatszámú, nem 7200, viszont 256 MBos az meg viszont akkor jónak számít. A többi vinyóknál ez az érték kisebb amiket néztem. Tehát olyanokat láttam hogy 7200as fordulatszámú viszont kisebb MB-al rendelkezik.

igazság szerint adatok tárolására kellene, na meg erre telepíteném a játékot és erről futna.

2021. okt. 18. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Adattárolásra nem kell 7200.
2021. okt. 18. 12:35
 2/6 P.O.C. ***** válasza:
Ha a rendszernek SSD -t használsz, a vinyó kb mindegy hogy milyen. A lényeg hogy csendes legyen, és sok legyen rajta a gari. Az 5400 -asok általában csendesebbek. Az hogy egy pálya a játékba nem 15 másodperc alt tölt be, hanem 17 ne legyen szempont. A cache mérete inkább parasztvakítás, nem sok előny származik egy nagyobb cache méretű vinyótól.
2021. okt. 18. 12:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, rendszernek van ssd külön. Csak hát nem túl nagy, ezért akarok pluszba egy másik háttértárat
2021. okt. 18. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha csak adattárolásra kell, jó az 5400-as is. Ha aktívan használod, tehát programok, játékok indulnak róla, inkább legyen 7200-as. Nem + 2 másodperc lesz az, ha egy 80 GB-os játék teljes egészében onnan tölt be.
2021. okt. 18. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Még azt is figyelembe venném hogy a WD30EZAZ SMR, azaz írási sebessége a CMR-hez képest a béka segge alatt lesz. Én a helyedben CMR-t vennék, mert az SMR írása nagyon gyorsan belassul (ezért tesznek hozzá nagyobb cache-t, de ettől még hamar elfogy)
2021. okt. 18. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
2021. okt. 18. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!