Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lett ennyire felkapott...

Miért lett ennyire felkapott a Windows 11?

Figyelt kérdés

2021. okt. 17. 21:16
1 2
 11/13 De La Cruse ***** válasza:
47%

A fejlesztésekkel mindenki haladni akar.

Ezért érdekel mindenkit a 11-es.

Azon ritka felhasználó vagyok akinél a Vista is működött.

A 8 és a 8.1 is nagyszerűen futott.

A 10 és a 8.1 is tableten és telefonon verte az androidot és azt kell mondanom, hogy olyan jól lett minden rendszerbe kötve és hangolva, hogy a covidos karantén időszak majdnem szórakoztató volt ezzel.

2021. okt. 24. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:

" Fejlesztések " amiket ráadásul senki nem kért.

Legyen középen a start menü, micsoda újítás, mindenki megszokta a szokott helyén, ugyan mikor 10-ből kivettük, csak vissza kellett tennünk, de ez msot jó lesz.

Legyen benne beépített videós csoportos hívás, hisz erre nincs egy rakat külön program, ráadásul minden felhasználónak szüksége van erre.

Legyen android támogatás... legalábbis majd egyszer, de addig is jól hangzik, meg amugy is mindenki pont ezt akarta ismét.

2021. okt. 24. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:

11.: a vista nálam felforralta a lapost. A windows 11 meg bejön. Szeretem az újdonságokat, ellentétben sokakkal, akiket megijeszt, mert megszoknak valamit és akkor jön egy új. Amúgy én is jobban szerettem a tableteken a windowst, mint az androidot, de sajnos már nem lehet kapni windows-s tabletet, csak a surface-t de az meg roppant mód drága.

12.: be lehet állítani, hogy bal oldalon legyen a start menü, ahogy eddig is.

2021. nov. 1. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!