Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Erről a címről belétpek a...

Erről a címről belétpek a facebookomba, az emailembe és ennyi. Mit tehetek ezzel?

Figyelt kérdés

Megváltozott a jelszó a facebookomban, be van kapcsolva a 2 faktoros bejelentkezés, a gmailemben nincs semmi nyoma annak h valaki belépett volna, a facebook jelszó mégis meg lett változtatva és ukrán nyelvű face jelszó változtatásos emailek vannak a törölt emailjeim közt. Ezt az infót tudom még:

IP-cím: 46.133.193.47

Szolgáltató: Vodafone Ukraine

Egy másik emailben:

Захисний код Facebook

Kedves (nevem)!

A biztonsági kódod a következő:

... majd a legvégén

З повагою,

Служба безпеки Facebook

Hiába nyomok bármelyik linkre, nem tudok mit kezdeni velük. Jelszóváltás és bejelentkezés után azt írja, zárolva van a fiók és eztmegazt lehet csinálni, rányomok hogy tovább, kihozza, hogy emaillel vagy telefonnal akarom-e, de a telefonos lehetőség 5 próbálkozásból egyszer sem küldött SMS-t pedig biztosan az én számom van megadva neki, az emailcím pedig ami meg van neki adva, egy nagyon régi emailcím amihez nincs hozzáférés, sőt, lehet azóta törölve is lett.

Hogy a halál büdös fszába lehet az, hogy valaki "ukrajnából"belépjen, ignorálva a 2 lépéses belépős fost, úgy, hogy se értesítés se email nem jön a belépésről, még a nem törölhető részekről sem? Csak arról jött email persze, hogy már megváltoztatták a jelszavam és belépő kódot kértek...De hogy a fszba?

2021. okt. 17. 11:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Most kaptam egy emailt amiben azt írják, hogy a facebook ads-os valamilyen kérelmem el lett utasítva, persze ennek a neve is ukrán... Mi a fsz ez az egész?
2021. okt. 17. 11:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Meg még 9:06kor egy másik emailt ezzel a szöveggel:

Elérheted a(z) рк в бм новом (azonosító: 422199736201341) hirdetési fiókot.

Kedves (nevem)!

felvett a(z) рк в бм новом (azonosító: 422199736201341) hirdetési fiókba.

Köszönettel:

a Facebook Hirdetések szolgáltatásának csapata

2021. okt. 17. 11:24
 3/12 A kérdező kommentje:
"Ellenőriztük az üzleti fiókodat (2бм), és megállapítottuk, hogy nincs összhangban a feltételeinkkel, többek között a kereskedelmi funkciók használatára való jogosultság követelményeivel." Ez is valami ukrán szar.
2021. okt. 17. 11:30
 4/12 A kérdező kommentje:

[link]

őszintén, ez mi a gci?

2021. okt. 17. 11:44
 5/12 Kérdező95 ***** válasza:

Lehet hogy volt beállítva emailcímed hozzá, és miután írta hogy nincs hozzáférése a telefonhoz lehet oda kapott kódot.

Én végig próbálnám a facebookodnál és az emailcímednél is hogy milyen lehetőségek vannak az után hogy "nem férek hozzá ehhez a számhoz"

2021. okt. 17. 11:45
 6/12 anonim ***** válasza:
99% ,hogy búcsút inthetsz a fiókodnak.
2021. okt. 17. 11:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Tök fsza egyébként hogy komplyan nem képes sms-eket küldeni az a tetves facegci... Kipróbáltuk párom fiókján hogy kap-e sms-t és nem kap. Mostmár egyértelmű hogy milxen aberrált idióták dolgoznak ott is.
2021. okt. 17. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Már évekkel ezelőtt is ilyen volt.

Nekem egyáltalán nem hiányzik semmi a facebook és társaiból.

Már három éve, hogy végleg megszabadultam tőle.

Hidd el, sokkal jobb az élet nélküle :)

2021. okt. 17. 12:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja jobb lenne nélküle az élet, ha nem lenne kötelező használni az iskola csoportjai, eseményei meg egyéb gyökérségei miatt.
2021. okt. 17. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Igazából én akkor sem használnám.

Egyetlen iskola sem kötelezhet arrw, hogy közösségi oldalon legyenek fent a diákok, sőt!

Az iskola KÖTELES normális módon kiadni mindent, ami fontos lehet.

2021. okt. 17. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!