Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha veszek egy ilyen MacBook-ot...

Ha veszek egy ilyen MacBook-ot, akkor az mennyi ideig lesz jó lassulás nélkül?

Figyelt kérdés

[link]

Volt egy 130 ezres Acer laptopom, ez kb. másfél év alatt használhatatlanná vált, olyan szinten belassult. Egy ilyen komolyabb Apple laptop meddig szolgálna ki normálisan?

2021. okt. 17. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

130 ezer forintos laptoptól mit is reméltél? Nahmeg használatfüggő a dolog!

A mack esetében is számít a mit pakolgatsz rá, hogyan használod stb.

2021. okt. 17. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

A 130 000Forintos kategóriába eső új laptopok teljesítménye olyan gyér, hogy nálam már az az első nap súrolná a használhatatlanság határát.

Egy ilyen komolyabb Apple laptop hardveresen azért jóval gyengébb, mint egy ennyibe kerülő PC alapú laptop ez így nagyon hülye összehasonlítás - főleg a 130 000-res Acer utáni fél millás Macbook Air. :D

Gondolom, ha így ugrálsz a platformok között akkor semmi platformfüggő dologra nem használod így vélhetően egy a Macbook Air kiszolgálna 5-6 évig biztosan.

2021. okt. 17. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
11%
Valószínűleg azt az Acer laptopot is elég volna rendberakni, hogy jól működjön.
2021. okt. 17. 11:58
 4/5 anonim válasza:
Az én MacBook Air-em 2012-től egészen 2020-ig bírta, egy akkucserével, folyamatos használat mellett. Szerintem ez mindent elárul.
2021. okt. 20. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én 2011-ben kiadott laptopom még most is bírja, gyári akkuval 2 órán keresztül

(Eredetileg kb. 3 órát bírt)

Nemrég adtam el 60.000 ft-ért, szóval nem egy gyenge gép volt.

(i7 2.gen, 16GB RAM, SSD, stb. )

De nem sok laptopról mondható el, hogy még 10 év után is Kiváló működik.

2021. okt. 20. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!