Windows 10-11 helyett mit érdemes ki próbálni gamingre?
Figyelt kérdés
Nem tetszik a windows 10, lassan már hackelni kell a gpedit.msc-ben hogy ne lopja a netet stb.
Arra lettem figyelmes hogy a linux alapú androidos telóm meg halál stabil. Pedig kb már 50 féle romot raktam rá, többször is tégla üzemmódba kapcsolt, de még mindig megy.
Már szinte el akarom pusztítani, de nem lehet...
2021. okt. 15. 20:12
3/7 nagytudos válasza:
Wine-al és hasonlókaal sok minden elfut, valami natívan is. de sajnos az újabb játékoknál ez nem igaz, nem nagyon fejlesztenek rá mert ugye kis piac.
4/7 nagytudos válasza:
Pl egy sima ubuntu is jó ezek kipróbálására.
6/7 nagytudos válasza:
Igaz, steam-en jó a linux support
7/7 anonim válasza:
Tekintve hogy a PC-s játékok (és a portok) 99%-át Windows-ra írják, nem látok nagy gaming potenciált abban, hogy valamilyen Linux variánsra válts.
Mármint értem én, hogy megvan az elvi lehetősége (sőt gyakorlatilag is biztos van ilyen) hogy jobban szuperál alatta egy játék, de ha majdhogynem nincs min játszani, akkor miről beszélünk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!