Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Csak szerintem lesz bukás a...

Csak szerintem lesz bukás a Windows 11-ből?

Figyelt kérdés
Elég nagy a rendszerigénye, nem sok gép kompatibilis vele.
2021. okt. 14. 07:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Rendszerigénye valójában nem nagy, csak azért adnak meg neki magas igényt hogy ha lassú gépen használnák akkor ne a Win-t okolják. Annyiban gáz a helyzet hogy csak pár évre visszamenőleg támogatnak CPU-t, de idővel (évekre gondolok) majd úgyis cserélődik az állomány és egyre többen fogják használni.
2021. okt. 14. 07:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb annyira lesz "bukás", mint a Vistánál. Pár év múlva minimálisan átdesignolva újra kiadják más néven (Vista esetén ez volt a Win7), és veszik, mint a cukrot. Miért? Egyrészt: mert Windowsnak hívják, és a felhasználók többsége istenként tiszteli ezt a vállalatot. (Mondjuk nagy részük nem is tud róla, hogy létezik Windowson kívül operációs rendszer.) Másrészt: pár év, és úgyis lecserélődnek a hardverek olyanokra, amik már alkalmasak a Win11 futtatására. A Microsoft vezérkara meg rhög a markában a "bukáson", hogy rövid időn belül két Windows-verziót is sikerült megvetetni a felhasználókkal.
2021. okt. 14. 08:12
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

"nem sok gép kompatibilis vele."-ami nem kompatibilis vele azok nem lesznek biztonságosak sohasem,ezt kell megérteni.

[link]

Gigavállalatok gépeit törik fel heti szinten,azon csodálkozom hogy a bankokhoz még nem fértek hozzá.

A rendszerigénye pedig egyáltalán nem nagy: legalább 2 magos 1GHz cpu,4 giga ram, olyan kicsi háttértár amilyet ma már nem is kaphatsz.

2021. okt. 14. 08:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyen minimális igényekkel már gépeket nem is gyártanak, az olyanokat keresni kell, amelyiken nem fut el a Windows 11. Oké, van olyan, ami túl "régi"(7. generációs Intel procik), amiken még simán menne, de én olyanokra gondolok, mint 4 giga RAM, 2 magos, 1GHz-es procik.
2021. okt. 14. 08:35
 5/12 anonim ***** válasza:

kétlem, hogy kihátrálna a döntés mögül a microsoft

max kitolják a windows 10 cilusát még pár évvel, addigra a nagy többség lecseréli a gépét

2021. okt. 14. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi elteres nincs

Talán ésszerűbb pár menü de alapvetően ugyanaz mint volt

2021. okt. 14. 08:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Így igaz. Ahogy mondod. Csak szerinted.
2021. okt. 14. 09:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Sokak szerint lesz bukás a gépigény miatt és mert sietve, bugosan adták ki.

6

Nekem pont az ésszerűbb menük miatt tetszik.

2021. okt. 14. 10:46
 9/12 P.O.C. ***** válasza:

Mintha a Windows 10 -et nem adták volna ki bugosan. Annak is kellett egy év, ennek is fog. Sőt a Windows 10-nél is ahogy kijön egy új verzió hemzseg a bugoktól.

Szerintem nem fog megbukni, a radikális gépigényből úgyis engednek majd idővel. Ha mégsem, akkor szépen ugyis kikopnak az évek alatt azok a hardverek, amik nem kompatibilisek.

2021. okt. 14. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

P.O.C

Mondjuk ez igaz, nem is tudom eldönteni, hogy a Win 10 20H2 bugosabb a céges gépen vagy a Win11 a sajátomon.

2021. okt. 14. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!