Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kell a MOV formátummal...

Mit kell a MOV formátummal csinálni hogy le tudjam játszani?

Figyelt kérdés
A fényképezőgéppel videót csináltam . Amit másik fényképezőről töltöttem rá a gépre azt egyből aviba rakja rá. Rátöltöttem a gépre az én fényképezőmről a videókat és nem aviban van hanem MOVban van rajta . Hogy tudnám aviba átrakni, mert a windows live photogalleryvel szeretném lejátszani, és a MOVhoz nincs hozzá rendelhető ilyen a gépemen. Próbáltam átnevezni úgy hogy kitöröltem a MOV feliratot, és beírtam helyette az avit de így is azt írja ki, hogy nem támogatott formátum. Valamit nem jól csináltam ? Vagy van már olyan WLPG amit a MOVhoz is hozzá lehet rendelni ? Ha igen kérnék róla egy linket !
2010. szept. 2. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
töltsd le a quick time playert, vagy inkább a gom playert!
2010. szept. 2. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
vlc media player lejátssza.
2010. szept. 2. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Kmplayer, ami 100% hogy lejátsza, de persze download.com -on bekeresheted, hogy mov to avi converter, lesz pár találat.

A filet nem átnevezni, hanem átkonvertálni kell, szóval ehhez nem jól kezdtél hozzá.

2010. szept. 2. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem a kamera vesz mov ba és alapvetően szinte semilyen konverter nem szereti...simán mpegre átirod a kiterjesztését mongyuk tcommanderbe és kész onnan már megy rendesen
2010. szept. 2. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!