Milyen laptopot lenne érdemes vásárolnom?
Nem igazán értek ezekhez, de találomra nem akarok vásárolni ezért is kérem a segítségeteket. Nem kell nagyon profi vagy gamer laptop.
Amire használnám: film nézés, tanulás (office programok).
Ami fontos, hogy könnyű és viszonylag kicsi, könnyen hordozható legyen és természetesen gyors. Windows legyen ne mac.
Maximum 130-150 ezer forintot szánnék rá. A válaszokat előre is köszönöm
"és természetesen gyors"
Új gépektől ez az árkategória kb a eléggé a kínálat alja, elrugaszkodott elvárás hogy gyors legyen.
150.000 alatt nincs olyan amit nyugodt szívvel ajánlanék
de sajnos ezekhez még kell vásárolni operációs rendszert is
Ha mást is választasz,
Processzor: Ryzen vagy I3 1***** legyen legalább
Memória: 8 GB
És SSD legyen benne, továbbá ha lehet legalább 1920x1080 felbontás
De persze ha esetleg használt termékben is gondolkozol, ott már azért nagyobb lehetőséged van jobb laptopot kifogni ilyen árban!
1. Kommentelő: Nem hiszem, hogy hatalmas elvárás lenne a gyorsaság :D Nem kell nekem vmi hipergyors csodagép, csak szimplán olyan, ami nem 15 perc alatt kapcsol be és nem kell neki plusz pár perc mire magához tér és használni lehet (mint a jelenlegi laptopom xd) de szerintem ez új gépnél adott, de azért megemlítettem.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tudom, hogy ennyiért nem kapom meg a legjobb kategóriájú gépeket, de sajna többre nem telik jelenleg és már nagy szükségem van egy új gépre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!