Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot lenne érdemes...

Vivienx99 kérdése:

Milyen laptopot lenne érdemes vásárolnom?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek ezekhez, de találomra nem akarok vásárolni ezért is kérem a segítségeteket. Nem kell nagyon profi vagy gamer laptop.

Amire használnám: film nézés, tanulás (office programok).

Ami fontos, hogy könnyű és viszonylag kicsi, könnyen hordozható legyen és természetesen gyors. Windows legyen ne mac.

Maximum 130-150 ezer forintot szánnék rá. A válaszokat előre is köszönöm

2021. okt. 11. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

"és természetesen gyors"

Új gépektől ez az árkategória kb a eléggé a kínálat alja, elrugaszkodott elvárás hogy gyors legyen.

2021. okt. 11. 20:47
 2/9 Kérdező95 ***** válasza:
100%

150.000 alatt nincs olyan amit nyugodt szívvel ajánlanék

[link]

[link]

de sajnos ezekhez még kell vásárolni operációs rendszert is

Ha mást is választasz,

Processzor: Ryzen vagy I3 1***** legyen legalább

Memória: 8 GB

És SSD legyen benne, továbbá ha lehet legalább 1920x1080 felbontás

De persze ha esetleg használt termékben is gondolkozol, ott már azért nagyobb lehetőséged van jobb laptopot kifogni ilyen árban!

2021. okt. 11. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy veszel használt üzleti gépet, pl. Thinkpadot. Kicsi, könnyű notebookok ezek.
2021. okt. 11. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2021. okt. 11. 22:39
 5/9 A kérdező kommentje:

1. Kommentelő: Nem hiszem, hogy hatalmas elvárás lenne a gyorsaság :D Nem kell nekem vmi hipergyors csodagép, csak szimplán olyan, ami nem 15 perc alatt kapcsol be és nem kell neki plusz pár perc mire magához tér és használni lehet (mint a jelenlegi laptopom xd) de szerintem ez új gépnél adott, de azért megemlítettem.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Tudom, hogy ennyiért nem kapom meg a legjobb kategóriájú gépeket, de sajna többre nem telik jelenleg és már nagy szükségem van egy új gépre

2021. okt. 12. 00:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért én is használt üzleti gépet vennék, nem újat.
2021. okt. 12. 05:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Használtra is szívesen ránézek. Esetleg konkrét laptopokat tudtok írni még és akkor annak fejében nézek körül :)
2021. okt. 12. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
2021. okt. 12. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Az enyémet csak két hónapja vettem, gyors, SSD, 8 GB ram, i5 Dual Core, DDR3 stb. Egy perc alatt betölt, billentyűzet átmatricázva, 1 órát bír az akku stb. Windows 10, de át lehet tenni 11-re, csak nekem még nem kell. Mindezt 65 ezerért. Lenovo üzleti gép, új ára 280 ezer ft... [link]
2021. okt. 12. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!