Jozsoo kérdése:
Hogy lehet egy nagy táblázatból megkeresni, hogy egy oszlopban mennyi különféle név található?
Figyelt kérdés
Például,több fajta autómárka található benne,szétszórva. Nem tudom, hogy hány fajta. Kellene egy lista, mennyi és milyen márkák találhatók abban az oszlopban.Több ezer soros táblázat.2021. okt. 10. 19:00
1/5 anonim válasza:
Excel? Ha igen, akkor a legegyszerűbb, ha csinálsz egy kimutatást, azzal egy pillanat alatt megvan. Ha nem csináltál még ilyet, akkor szólj és leírom részletesebben, hogy hogyan kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Pivotra gondolsz?
2021. okt. 10. 19:52
3/5 anonim válasza:
Igen, csak gondoltam magyarul írom a nevét
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem! Régebben néha használtam, most valamiért nem jutott eszembe, hogy ez a megoldás a problémámra. Sikerült megcsinálnom a listát.
2021. okt. 12. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!