Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül újratelepíte...

Miért nem sikerül újratelepíteni a Windows 10-et, a laptopomra? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Laptopomra (HP Pavilion17 f100nh) karbantartás (ram bővítés, HDD/SSD csere) után feltelepítettem az eredeti 8.1-et, majd frissíteni akartam W10-re. A Windows Media Creation Tool "Ez a gép frissítése" opcióval; sikertelenül. Ezután a MCT-al készítettem iso file-t és arról próbáltam, megint sikertelenül. A telepítés 75%-nál leáll egy "A Windows 10 telepítése sikertelen" hibaüzenettel. A bios UEFI módban van, Secure Boot kikapcsolva, az SSD GPT-ben.

2021. okt. 9. 17:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Update! Sikerült!

Egy korábban a Media Creation Tool-al készített iso fájlt Rufussal kiírtam pendrive-ra (alapértelmezett beállításokkal), majd a pendr-ról tiszta telepítéssel gond nélkül települt. 👍😀

2021. okt. 16. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!