Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Küszöbön a kiberpandémia?

Küszöbön a kiberpandémia?

#koronavírus #kiberpandémia
2021. okt. 8. 08:32
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Ezt melyik konteós facebook csoportból szedted? :D Csak inkognitóban mertem megnyitni.
2021. okt. 8. 08:42
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Atya ég. Beletekerve is 3,5 percnél leállítottam. Ennyi sületlen hülyeséget már rég hallottam. :D

Azt hiszem mára "bezárom a zinternetet".... :D

Csak egy apró kiragadott logikai bukfenc: Szerinte LEHETSÉGES, hogy szándékosan állítottak le olyan szolgáltatásokat, amik amúgy a működésükkel dollár milliókat termelnek. Hát hogyne... ez a legvalószínűbb szerintem is. Biztosan nem egy balf..ék rendszergazda konfigurált félre valamit amivel ki is zárta magát. Ilyen még sose fordult elő a történelem során!

2021. okt. 8. 10:25
 3/8 A kérdező kommentje:
2021. okt. 8. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Miért kell itt is terjeszteni a sok szart, nem elég, hogy facebook-on a sok hülye ezt nézi?
2021. okt. 8. 10:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak nehogy akkor kezdjen görbülni a szátok, amikor már késő lesz.

Jobb bármilyen eshetőségre felkészülni, én azt mondom.

2021. okt. 8. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Én az olyan emberektől félek, mint amilyen te vagy, aki ilyen hiszékeny, hogy minden szart benyel.
2021. okt. 8. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

"Csak nehogy akkor kezdjen görbülni a szátok, amikor már késő lesz."

Mitől görbülne a szám? Röhögtem a markomban elnézve azt a sok barmot, akik pánikoltak csak mert leáll pár órára a Face. Nevetséges. Részemről ha egyik napról a másikra hirtelen eltűnne a Facebook, Instagram, stb, megvonnám a vállam és mennék tovább. Van Face accountom, de nem ott élem az életemet.

Egyébként meg #2-vel értek egyet. Majd biztos szándékosan leállítanak egy olyan szolgáltatást, ami óránként dollármilliókat termel...

2021. okt. 8. 12:55
 8/8 Kérdező95 ***** válasza:
Ameddig közösségi oldalak támadnak meg, mail szolgáltatokat addig nincs akkora nagy baj, de ha elkezdenek kórházakat(ahol egyébként is nagyon régi és elavult rendszereket használnak a legtöbb helyen itthon), bizonyos tárhely, felhőszolgáltatásokat akkor valóban nagy baj lesz, de ezeket csak a legvégső esettben fogják, és akkor valószínű állami ráhatással
2021. okt. 8. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!