Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan töltsem az iphone 11-et?

Hogyan töltsem az iphone 11-et?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most rendeltem iphone 11-et, amihez számomra eddig ismeretlen usb-c lightning kábel volt. Adapter nem járt hozzá, így egyenlőre nem tudom mihez kezdjek. Tudnátok segíteni, hogy van-e más opció a telefon töltésére, vagy csak amint meg lesz az adapter, akkor tudom használni?

Előre is köszönöm!

2021. okt. 2. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Bedugod számítógépbe. Egyébként közel bármilyen telefon adapterébe beledughatod.
2021. okt. 2. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha támogatja a vezeték nélküli töltést, akkor is be kell szerezned egy vezeték nélküli töltőt hozzá. Ha nincs semmilyen adaptered és töltőfejed sem, azt is be kell előbb szerezni. Más töltési lehetőség nincs, mert a vezetékhez megfelelő csatlakozó vagy adapter kell, a vezeték nélkülihez pedig támogatott funkció és olyan töltő.
2021. okt. 2. 14:25
 3/7 Alex Fly ***** válasza:
Veszel hozzá egy adaptert is...
2021. okt. 2. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

USB-C-s töltővel bármelyikkel töltheted. Számítógépre rádugva is töltődni fog (bár elég lassan)

qi szabványu vezeték nélküli töltőkkel működik a vezeték nélküli töltés.

2021. okt. 2. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha volt korábban iPhone-od, akkor a "sima" USB-A - Lightning kábel+adapter párossal töltheted.

Ha nincs ilyened, akkor bármilyen USB-C porttal rendelkező eszközzel (PC, Laptop, egyéb 5V-os töltő, stb.) tudod tölteni.

Ha egyik sincs, akkor sajnos nem tudsz mit tenni, amíg nem szerzel be egy USB-C töltő adaptert.

2021. okt. 2. 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sikerült a laptophoz csatlakoztatnom, úgyhogy egyenlőre megoldottam. 😇
2021. okt. 2. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én vettem hozzá pluszba adaptert, mert nekem ez előtt nem iphone-om volt :)
2021. okt. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!