Autó rádió nem játsza le USB-ről a zenéket. Megoldás?
Az USB-re mp3 formátumba raktam rá új zenéket a régebbiek mellé. A régebbi zenéket gond nélkül lejátszotta, de az újakon átléptett (TRACK-001, TRACK-002, TRACK-003) anélkül hogy megszólaltak volna. Ezek után letöröltem a régebbieket hátha valami "konflitust" okozott a kettő. Újra bedugtam az USB-t, de ezek után is csak átlépett a számokon. Egyszer átpörgeti a zenelistát, majd kiírja hogy -NO AUDIO-.
Rádió típusa: Pioneer Mosfet 50WX4
Csatlakozó: Szimpla USB port. (Kábelen átvezetve a kesztyűtartóba. [a kábel nincsen megtörve és fel is ismeri a pendrive-ot])
Előfordulhat, hogy nem megfelelő a kódolás, de akár a zenefájlok neve is lehet probléma (túl hosszú fájlnév, különleges karakter, vagy olyan is van, hogy bizonyos országokban használt karakterek "nem tetszenek neki".
Találkoztam olyannal is, hogy a VBR kódolású fájlokat átugrotta.
MoneTailMonoris- MP3 fájl, Youtube-ról lettek letöltve online MP3 konvertáló segítségével.
Te milyen kódolást ajánlanál?
Doszka- OK majd magpróbálom átirogatni a fájlneveket. Hátha működik.
#6 A FormatFactory-s átkonvertálással működik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!