Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megoldás erre? Hogyan fordítsa...

Megoldás erre? Hogyan fordítsam meg?

Figyelt kérdés

Wordbe másoltam be párbeszéd szöveget (341 oldal) és sajnos úgy illeszti be, hogy visszafelé kell olvasni, tehát a 341.oldal aljától kell felfelé olvasni és úgymond visszafelé haladni egészen az első oldalig ha végig akarom olvasni. Hogyan tudnám megfordítani anélkül hogy soronként újra kelljen írnom?

Köszönöm ha vki megérti és segíteni tud

2021. szept. 21. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Honnan miből másoltad?
2021. szept. 21. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan honnan másolod a párbeszéd szövegét? Valalmi fórumról? Véletlenül nem ott is csökkenő időrendben van a szöveg?
2021. szept. 21. 12:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Ahol megismerkedtünk a pasimmal, arról az oldalról másoltam ki és ott normálisan volt, tehát elejétől a végéig. Mindig a végéhez írtunk, felfelé kellett tekerni ha vissza akartam menni. Nem tudom miért fordult meg 🙄 illetve az emojik is nagyon nagyok lettek így bemásolva
2021. szept. 21. 13:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Elméletileg nem tudnám mondjuk esetleg megszámozni valahogy a sorok elejét és mondjuk csökkenő sorrendbe állítani?

Mint mondjuk excelben is lehet?

2021. szept. 21. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Ugyanazt írod le: "aljától kell felfelé olvasni és úgymond visszafelé haladni egészen az első oldalig " - így illesztette be, ami szerinted rossz.

Majd pedig: "Mindig a végéhez írtunk, felfelé kellett tekerni ha vissza akartam menni." - így használod, ami szerinted a normál.

Most akkor melyik a hiba és mely a jó? Mindkettő ugyanaz. Már csak azért is, mert nincs fordított irányú beillesztés, fentről lefelé és balról jobbra úgy illeszted be bárhová a szöveget, ahogy kijelölted.

2021. szept. 21. 13:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Az eredetinek ha az elejére mentem akkor az elejétől olvastam, tehát első oldaltól a végéig. Tehát normálisan fentről lefelé haladva kellett olvasni. Onnét jelöltem ki és másoltam át. Viszont úgy rakta be, hogy az utolsó oldal utolsó mondatával kezdődik és onnét visszafelé halad a sztori. Tehát a bemásolt szöveg végére kell mennem, ha az elejétől akarom olvasni és lentről felfelé kell olvasnom. Tudom hogy bonyolult.
2021. szept. 21. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
A Word ilyent nem csinál! Melyik oldal ez? Tudnál mutatni róla valamit?
2021. szept. 21. 13:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Ez egy külföldi oldal és már nem vagyok regisztrálva, akkor még kimásoltam és csak most lett időm rendbe rakni.

De most próbáltam, hogy raktam be minden sorra számozást és próbálom csökkenő sorrendbe rakni, de valahogy lefagy mindig közben. Lehet túl sok az oldal.

2021. szept. 21. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Esetleg megpróbálhatod excelbe másolni - és ha szerencséd van, és megfelelő a szerkezete - egy rendezéssel megfordíthatod a sorrendet.
2021. szept. 21. 13:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Az excellel működik. Köszi mindenkinek a segítséget, olyan aranyosak vagytok ❤️❤️
2021. szept. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!