Megoldás erre? Hogyan fordítsam meg?
Wordbe másoltam be párbeszéd szöveget (341 oldal) és sajnos úgy illeszti be, hogy visszafelé kell olvasni, tehát a 341.oldal aljától kell felfelé olvasni és úgymond visszafelé haladni egészen az első oldalig ha végig akarom olvasni. Hogyan tudnám megfordítani anélkül hogy soronként újra kelljen írnom?
Köszönöm ha vki megérti és segíteni tud
Elméletileg nem tudnám mondjuk esetleg megszámozni valahogy a sorok elejét és mondjuk csökkenő sorrendbe állítani?
Mint mondjuk excelben is lehet?
Ugyanazt írod le: "aljától kell felfelé olvasni és úgymond visszafelé haladni egészen az első oldalig " - így illesztette be, ami szerinted rossz.
Majd pedig: "Mindig a végéhez írtunk, felfelé kellett tekerni ha vissza akartam menni." - így használod, ami szerinted a normál.
Most akkor melyik a hiba és mely a jó? Mindkettő ugyanaz. Már csak azért is, mert nincs fordított irányú beillesztés, fentről lefelé és balról jobbra úgy illeszted be bárhová a szöveget, ahogy kijelölted.
Ez egy külföldi oldal és már nem vagyok regisztrálva, akkor még kimásoltam és csak most lett időm rendbe rakni.
De most próbáltam, hogy raktam be minden sorra számozást és próbálom csökkenő sorrendbe rakni, de valahogy lefagy mindig közben. Lehet túl sok az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!