Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert nem nyomtat a nyomtatom...

Spencer26 kérdése:

Miert nem nyomtat a nyomtatom a tintapatron megtoltese utan ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem nyomtat a nyomtatom ,miutan megtoltottem a tintapatront tintaval ,mit ronthattam el ?

2021. szept. 19. 12:40
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

Szerinted a gyárónak az biznisz, hogy megveszed bele a kínai festéket és az általa gyártott patronok meg a raktárakban rohadnak?

Hát nem! És bizony megpróbálkozik védekezni ellenük. Pl. számolja egy külön chip a patronban az egységeket, kinyomtatott oldalakat, de olyan is van ha a patron kiürül, a patron áramköre tönkreteszi magát. Mert a vezetékei olyan anyagból vannak, amit ha nem ér elég festék felszívódik kémia úton.

Szóval lehet te nem rontottál el semmit, csak épp most működnek a töltés ellen védekező technológiák.

2021. szept. 19. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Most toltottem meg elore a patront nemtudom ,hogy helyesen csinaltam-e a youtube videok alapjan .Korulbelul egy eve vettem az uj patront ,es mikor kelett volna nem nyomtatot ,kiszaradt volna? Sokat nem nyomtattunk vele ,most mikor megtoltottuk a patront , egy oldalt kinyomtatott hibasan a kovetkezo oldalt ures volt illetve halvany .
2021. szept. 19. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Csinálj egy fejtisztítást, majd utána fúvókaellenőrzést.

Ha három ilyen után sem jó, akkor kuka a patron.

2021. szept. 19. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Fuvokaellenorzest ,hogy kel, csinalni ,belekell fujni ?
2021. szept. 19. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Gépen megnyitod a nyomtató beállításait és ott tudod ezeket megcsinálni.

Többet a kézikönyv tud segíteni, mivel nem tudom, milyen nyomtatód van.

2021. szept. 19. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:
HP deskjet 2050
2021. szept. 20. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!