Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem reagál a kijelző, mit tegyek?

Nem reagál a kijelző, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy beleejtettem a telefonomat a kádba. Egyből kivettem, utána betettem rizsbe. A telefon működik, de a kijelző érintésre nem reagál. Van valami megoldás erre, vagy ki kell cserélni a kijelzőt?

2021. szept. 17. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nedves még valahol és rövidrezárja az érintőpanelt. Hagynám még pár napot szárítani kikapcsolt állapotban.
2021. szept. 17. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Vízbe ejtés esetén azonnal kikapcsolni, ha lehet, akkor szétszedni és jól szellőző helyre tenni MINIMUM 48 óráig.

A rizst felejtsd el.

Ja, és legalább fürdés közben bírjátok már ki a telefon nélkül!

Na de a lényeg, valószínűleg belül még nem száradt meg rendesen, jó eséllyel zárlatot is kaphat.

Javaslom, hogy ments le róla mindent, amíg lehet.

Utána vidd szervizbe, de ők is azt fogják javasolni, amit én most:

Inkább vegyél egy új telefont és tartsd be, amit fent leírtam.

2021. szept. 17. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

A lehető legrosszabb tanácsok hangzottak el...

1. Rizs nélkül nem szívja semmi magába a nedvességet.

2. Menteni lehet, de ha zárlatos, akkor az átmegy a kábelen és a számítógép alaplapját is lehet majd cserélni, ezért nem ajánlott.

3. Szervizbe viheti nyugodtan, kiröhögik. Sehol nem javítanak beázott telefont garanciában.

4. Minek vegyen új telefont, ha működik?

2021. szept. 17. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
A rizs inkább urban legend, nem tökéletes és ritkán működik. Azonnal szervíz, nem garanciába, de kb 5 ezerért megcsinálják.
2021. szept. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!