Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha fel vagyok mentve matematik...

Bozont333 kérdése:

Ha fel vagyok mentve matematikából de infóbol akarok érettségit lehetséges az?

Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 16:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy még boltba szeretnék dolgozni mint gép összerakó szervizelő
2021. szept. 17. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Igen, az informatikához, nem mindig kell matek, még a programozáshoz se. Ha kell segítség valamiben, írj nyugodtan.
2021. szept. 17. 16:09
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Hogy lehet matematikából felmentést kapni..??? Még a kezeden se sikerül megszámolni az ujjaidat?
2021. szept. 17. 16:16
 4/10 fowe válasza:
18%
Ha fel vagy mentve matekból ne informatikázz. Igényelj segélyt. Felmentés matekból... Ekkora baromságot
2021. szept. 18. 10:02
 5/10 anonim válasza:
100%

Ha egy tantárgyból valakit felmentenek, ami alapból érettségi tantárgy akkor automatikusan KELL választani helyette egy tantárgyat ami akármilyen tantárgy lehet!

Szóval igen érettségizhetsz informatikából.

2021. szept. 18. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

Diszkalkulia? Egy kitalált betegség. Szalonképes kifejezés, mégsem mondhatja a szülőnek a tanár, hogy reménytelenül hülye matekból a gyereke.

Ne válassz olyan tárgyat, amihez logikus gondolkodás kell. Az informatikához kell.

2021. szept. 19. 02:05
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
A 6-os téved, kérdező, akinek nincs ilyen problémája, azok mondják ezt általában. Mert nem értik meg a másikat.
2021. szept. 19. 02:26
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es, te is diszkalkuliás vagy?

kérdező

Mindegy, hogy nevezzük, betegségre fogjuk-e, attól még tény, hogy az emberek egy része érti a matekot, a nagyobb része meg nem. Sajnos én sem. Ezért eszembe sem jutna, hogy informatikát tanuljak. Tudomásul veszem, hogy az effajta gondolkodás nekem nem megy, és nélküle kell boldogulnom, jól érezni magam a világban. Nem vigasztalom magam azzal, hogy ez egy betegség, szerintem nem is betegség, csak az emberek közti különbözőség. Tudomásul veszem, hogy a matekhoz hülye vagyok. Az agyam más, mint a matek zseniké, de ettől még nem vagyok kevesebb.

2021. szept. 23. 22:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Kitudja 8-as :D Én nem tartom számon a problémáim sorait, igazából nem döntő értékűek, de szeretek másokat megérteni.
2021. szept. 24. 02:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Meg tudok oldani matek feladatokat legtöbb ember akit kérdeztem azt mkndta nem kel matek
2021. szept. 24. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!