Ha fel vagyok mentve matematikából de infóbol akarok érettségit lehetséges az?
Ha egy tantárgyból valakit felmentenek, ami alapból érettségi tantárgy akkor automatikusan KELL választani helyette egy tantárgyat ami akármilyen tantárgy lehet!
Szóval igen érettségizhetsz informatikából.
Diszkalkulia? Egy kitalált betegség. Szalonképes kifejezés, mégsem mondhatja a szülőnek a tanár, hogy reménytelenül hülye matekból a gyereke.
Ne válassz olyan tárgyat, amihez logikus gondolkodás kell. Az informatikához kell.
7-es, te is diszkalkuliás vagy?
kérdező
Mindegy, hogy nevezzük, betegségre fogjuk-e, attól még tény, hogy az emberek egy része érti a matekot, a nagyobb része meg nem. Sajnos én sem. Ezért eszembe sem jutna, hogy informatikát tanuljak. Tudomásul veszem, hogy az effajta gondolkodás nekem nem megy, és nélküle kell boldogulnom, jól érezni magam a világban. Nem vigasztalom magam azzal, hogy ez egy betegség, szerintem nem is betegség, csak az emberek közti különbözőség. Tudomásul veszem, hogy a matekhoz hülye vagyok. Az agyam más, mint a matek zseniké, de ettől még nem vagyok kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!