Bloodyeye kérdése:
Rainbow Six Siege átlagba 80-90 fpsel fut a játék de sokszor ledroppol 30 alá is ez miért lehet?
Figyelt kérdés
1050 ti kártya van a gépben eddig nem volt gond a játékkal de most valamiért droppol az fps. Próbáltam már grafikát levenni akkor is. A videókártya driver is törölve lett teljesen újra rakva az se segített. Próbáltuk javítani a játék fájlait. Valakinek valami ötlet még?2021. szept. 16. 14:05
1/3 anonim válasza:
Hőmérséklet hogy alakul játék közben? Procit is nézd, ne csak a kártyát. Ha régen takarítva, és tele van porral megmagyarázná a rosszabb teljesítményt.
2/3 anonim válasza:
Rossz frissítés, instabil driver, elállított bios, túlmelegedés vagy mindennel tele oprendszer.
3/3 anonim válasza:
Nekem igazából, kérdező úgy tűnik, hogy valami program elindul, ami leszedi a procidat, azért mert, mint írtad, "Sokszor ledroppol 30 alá", de utána gondolom visszaáll. Igazából, ránézhetünk, ezzel együtt, te leszel a nem számoltam, hányadik kérdező, akinek ránézünk :D De, örülök, ha segíthetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!