Szerintetek nem sok 15.000 Ft-ot elkérni egy laptop újra pasztázásáért, tisztításáért?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 17:09
11/12 anonim válasza:
55 eurert akartak pasztazni ami 22 000 ft, 30 eur volt a cpu gpu paszta es a vram paszta pedig 8 eur.
Nincs benne tapasztalatom igy rament egy jó pár óra.
A lenyeg a lenyeg, hogy miutan lekötöd az akksit akkor előnyös bekapcsolni, hogy a kondenzatorokat meritse le.
Gumikesztyűbe dolgoztam es csuklós földelőt is viseltem.
Egyik ismerősöm segitett online videohivasban ha nem ő akkor többet kinlodok vele.
A regi paszta az csontszaraz volt alig birtam leszedni a hűtőt a chippekről.
Igen bevoltam rosalva, hogy remelem működni fog összerakas utan, ilyen orosz rulett szerű dolog volt.
Azóta a bnőm notebookjat is ujrapasztaztam.
12/12 anonim válasza:
#11: Na, ezt fizeti meg az ember, amikor a szakszerviznek fizet. Azért egy notit újrapasztázni több meló, mint egy asztali PC-t. Ők pedig szakszerűen szétszedik, elvégzik a munkát, leszedik a régi pasztát, felrakják az újat, szakszerűen kitisztítják a gépet, és nyilván azért nem nullszaldósra akarnak kijönni, ezért annyi, amennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!