Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha töröltem sd-kártyáról az...

Ha töröltem sd-kártyáról az adataimat én úgy tudom vissza lehet szerezni őket egy program és egy kártya beolvasó segítségével. Jól tudom? Ha tényleg lehet ilyet akkor nekem is mehet?

Figyelt kérdés
Ahogy láttam nem valami bonyolult dolog. Ha sikerül vissza raknom az adataimat a kártyára, akkor a képek, zenék minősége ugyanolyan lesz mint a kártya formázás előtt? (Ugyanis így sikerült véletlenül törölni 3000 képet és 250 zenét)
2021. szept. 14. 01:44
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
gyors formatálás volt? Mert ha az volt akkor van egy halovány esély. A "visszaállító" programok csak a sima törlés után tudnak vissza állítani. Formatálás után picit bonyolultabb. Miért változna a képminőség és a zene minősége amikor a fájl visszaállításáról van szó. A fájl tartalma (ha az vissza állítható) akkor nem sérül. Ha sérl akkor nem vissza állítható. És miért csak 1 db. SD kártyán vannak meg a fontos képeid, zenéid? Miért nincsen mentésed? Azért az is elég gyakori, hogy az SD kártya megpusztul és akkor oda az összes adatod.
2021. szept. 14. 02:16
 2/5 anonim ***** válasza:
2021. szept. 14. 03:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb jobban oda figyelek :))
2021. szept. 14. 04:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Recuva
2021. szept. 14. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Valakinek van valami személyes tapasztalata ilyen kártya visszaállítós programmal? Ha igen a nevét elkérhetem? És némi segítséget?
2021. szept. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!