Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék játszani de nincs...

Szeretnék játszani de nincs elég pénzem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
belefáradtam, egy éve nagyon szeretnék játszani (gépen) sajnos nincs elég pénzem, jó ha van 20.000ft-om..... viszont minden vágyam egy komplett gép.......

2021. szept. 13. 10:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Esetleg add ki bérbe a segged Szájernek. :-D
2021. szept. 13. 14:54
 22/31 A kérdező kommentje:
van discordom.. egyebkent egy olyan csaladban nottem fel ahol nem kaptam meg semmi, nem volt penzunk..
2021. szept. 13. 15:58
 23/31 anonim ***** válasza:
Figyelj, kérdező, megértem milyen a múlt érzése, de erősnek kell lenned, ha megadod a discord-ot, tudok segíteni.
2021. szept. 13. 16:02
 24/31 anonim ***** válasza:

Nos, én vagyok a naiv, amiért azt remélem, hogy az, aki egyetlen mondatot sem bír helyesen leírni, az majd tisztában lesz a mindennapi élet alapvető folyamataival... de ennél még egy ötévesnek is több esze van.

Tudod, az élet nem arról szól, hogy csak azt csinálod, amihez kedved van. Van, hogy kompromisszumokat kell kötni. Nem kötelező dolgoznod. De akkor ne is remélj bevételt! Ha pénzre van szükséged, akkor valamilyen módon dolgoznod kell érte, vagy a már meglévő vagyonodat be is fektetheted, amiből gyakorlatilag már munka nélkül is pénzhez juthatsz, bár ehhez olyan tudásra van szükség, amitől te olyan távol állsz, mint a magyar focicsapat a VB-aranyéremtől.

Persze, nem feltétlenül kell éjt nappallá téve dolgoznod ahhoz, hogy játszani tudj. Kicsit még gyűjtesz a mostani pénzedhez, és már tudsz is venni használtan egy gépet. Ja, hogy ez szintén kompromisszumokkal jár? Igen. Így nem fogsz GTA 5-tel játszani. De ha te tényleg játékélményre vágysz, akkor nem is kell, hogy mindig minden a legújabb legyen. Én a diplomázásom után vettem az első új gépemet, addig csak használtakra futotta. De egyáltalán nem bánom. Rengeteg kellemesen eltöltött estét köszönhetek olyan játékoknak, mint pl.: Civilization, Colonization, International Rally Campionship, Commander Keen, Crystal Caves, Catacomb Abyss, és még hosszasan sorolhatnám. A NES-, és Genesis-emulátorokról nem is beszélve. Persze, van, aki még akkor is csak a kifogásokat keresi, amikor lenne lehetősége játszani.

"tegnap töltöttem a 29. életévem"

Oké.

Alapjáraton én az az ember vagyok, aki szívesen izomból tökönrúgná azokat a gyökereket, akik minden második kérdéshez odaböfögik, hogy "troll", de a te "kérdésed", és az általad felvázolt élethelyzet tényleg egyre kevésbé hihető. 29 évesen ilyen szintű éretlenség, megfejelve a 20 ezres összvagyonnal... most vagy csöppet valótlan személyt alakítasz, vagy tényleg borzasztóan komoly mentális problémákban szenvedsz. Utóbbi esetben javaslom, hogy azt a 20 ezret inkább költsd terápiára!

"olyan csaladban nottem fel ahol nem kaptam meg semmi, nem volt penzunk"

Ha neked a pénz a minden, akkor tényleg fordulj pszichológushoz, bár a hozzáállásodon ő sem fog tudni sokat segíteni.

2021. szept. 13. 17:53
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Anno Kétarc azt reppelte:

" ha fiúnak születtél lopsz,

ha lánynak születtél hmmm " :D

2021. szept. 13. 18:55
 26/31 A kérdező kommentje:
férfiként is mehetek strippernek?
2021. szept. 13. 19:18
 27/31 anonim ***** válasza:
Mi a betegséged?
2021. szept. 14. 05:39
 28/31 anonim ***** válasza:
Strippernek? Kérdező, az én módszerem az, ha bármi ilyesmi van, akkor nem kételkedek a kérdezőbe, bárki másba, neked is hinni szeretnék, de, miből merült fel, a stripper?
2021. szept. 15. 06:59
 29/31 anonim ***** válasza:
Menj el és rabolj ki egy bankot. Az majd segíteni fog.
2021. okt. 18. 18:53
 30/31 anonim ***** válasza:

férfiként is mehetek strippernek?

Aztán miből gondolod, hogy ha valami alibi diákmunkához nincs kedved, majd pont kemény konditermi edzésekhez és egész éjszakás szereplésekhez majd lesz?

Vagy szerinted elég ha 14,5 másodpercig hullámoztatod a gémerhájat a webcamon és dől a lé?

2021. okt. 18. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!