Peti0372 kérdése:
(2010-) Milyen RTS Base builder Lan-ban játszható játékok vannak?
Figyelt kérdés
Company of Heroes, Men of War ezeket próbáltam de nem igazán tetszettek. Lehetőleg legyen modern és nem Sci-fi mint pl: Starcraft, lehet még esetleg középkori is hasonló mint a Stronghold viszont lehessen Lan-ban játszani és legyen nagyobb a térképe mint a Strongholdnak.2021. szept. 12. 15:09
1/6 anonim válasza:
Warcraft 3 esetleg? De lehet, hogy nem túl nagy a térkép, meg fantasy is, szóval nem biztos...
2/6 anonim válasza:
Most látom, hogy 2010-től. Akkor sorry, ez korábbi.
4/6 A kérdező kommentje:
az első hozzáoszlónak,sajnos igen az már kicsit régebbi és a map sem túl nagy.
2021. szept. 12. 15:43
5/6 A kérdező kommentje:
a második hozzászólónak pedig a Starcraftot konkrétan bele is írtam, hogy nem olyanra gondolok és a Sci-fi hangsúlyoztam, hogy nem olyanra gondolok de azért köszi.
2021. szept. 12. 15:44
6/6 anonim válasza:
2010 után nem nagyon fogsz semmit találni, a kalózkodás megölte a LAN lehetőségét régen. A felújított Rise of Nations ami fiatalabb, de a LAN t abból is kiszedték - meg nem is sokban tér el az eredetitől, szebb a víz, részletesebbek az animációk, meg támogat natívban modern felbontást. Legfeljebb indie cuccok lesznek szerintem, ha találsz egyáltalán valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!