Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nemrég vettem egy ps4 (original/fat) et 20kért. Az eladó azt mondta hogy 25-30 perc után tulmelegedik és leáll. Úgy voltam vele hogy ez egy jó lehetőség mert amúgy is szerettem volna egy ps4-et. Megérkezett bekapcsoltam kék fény aztán egy fehér csík végig és nincs kép. Írtam az eladónak hogy nem jó mire ő azt mondta hogy "te, alkatrésznek árultam. Tudom hogy 20k-ért mire kellett volna számítanom de a hirdetésben nem írta hogy nem ad képet.Emiatt kicsit rosszul érzem magam hogy most én vagyok e a hibás vagy az eladó. Valószínűleg vissza venni nem fogja. Szóval a kérdésem az hogy valaki tud valami megoldást erre a problémára? Nem azokra a kommentekre gondolok hogy dobd ki.

2021. szept. 9. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Áramtalanítsd, nyomd hosszan (30mp) a power gombot, váj ezután 2-3 percet és próbáld újra. Viszont, ha túlmelegszik (és netán ezután a bűvészkedés után ad képet), akkor azt sürgősen meg kell oldani. Szétszedni és portalanítani nem nagy ügy és lehet, hogy ideiglenesen elég is neki. Az újrapasztázást én már szakemberre bíznám, de lehet, hogy te is meg tudod csinálni. Nekem 5 éves a gép, volt idő, hogy a gyerek napi 12 órában tolta, minden nap a héten és még nem volt újrapasztázva, csak szétszedtem és portalanítottam. Sosem állt le.

Na, de nagyon előreszaladtam. Remélem, csak ennyi baja van és nem lesz csalódás. A netes vásárlás ilyen, előre kell tájékozódni, utólag már b....hatjuk.

2021. szept. 9. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég nehézkes itt jogos reklamációval élni, mikor tudtad hogy egy hibás gépet veszel áron alul.
2021. szept. 9. 19:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ 1 próbáltam már az ötleted viszont ez nem segített.

2 nekem az a bajom hogy nem tudtam hogy hibás csak a hűtést.

2021. szept. 9. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:

"Az eladó azt mondta hogy 25-30 perc után tulmelegedik és leáll."

Az eladó mondhatja hogy mossa kezeit, ő mondta hogy hibás a gép.

2021. szept. 9. 20:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen de azt hogy white light of dead is van az kimaradt
2021. szept. 9. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Tanulópénz.

Ha nem akarja visszavenni, max polgári peres ügyre viheted a dolgot, de nem ér annyit az egész 20e Ft kár. Plusz lehet ki tudná úgy magyarázni magát, hogy a végén semmire nem mennél vele.

2021. szept. 9. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!