Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet pdf-be képet...

Hogyan lehet pdf-be képet beilleszteni?(önéletrajz)

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy van egy elkészített önéletrajzom,amit a profession önéletrajz készítőjével csináltam.Ami tök jó,csak most egy másik állás miatt kéne hozzá egy fénykép is. Hogyan tudnám pdf-be beletenni?

2021. szept. 8. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egész oldalas kell, akkor pl a Pdfsam basic-al szétvágod, ahova kell (ha nem pont az elejére vagy a végére), egy online "image to pdf" konvertálóval a kepből pdf-et csinálsz, majd Pdfsam-al bepefűzöd ahova kell.

Ha egy képet kell cserélni, vagy beszúrni egy helyre ahova belefér, akkor "pdf to image" konvertálóval képeket csinálsz a pdf-ből. Egy kepszerkesztővel beszúrod a képet. Majd "image to pdf" konvertálóval ismét pdf-et csinálsz belőle.

2021. szept. 8. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Pdfsam az ilyen letöltős? Nincs ebből valami ingyenes változat telefonra?
2021. szept. 8. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, letöltős. Telefonon ilyesmit én nem szoktam csinálni.

De megoldható úgy is, hogy a pdf-et képekre szeded, majd újra pdf-be fűzöd, de úgy, hogy a kívánt kép is legyen köztük.

Csak vigyázz, hogy a kepszélesség s a magasság egyezzen.

2021. szept. 8. 20:09
 4/8 CspCsj ***** válasza:
100%

PDF szerkesztőket keress, pl.:

[link]

2021. szept. 8. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
2021. szept. 8. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg magadnak az önéletrajzot Word-ben, rakd bele a fényképet is, majd mentsd el PDF-be.

A külsős sablonnal kreált CV-ket a legtöbb cégnél kiszűrik, és egyből a kukában landol (HR-es ismerőstől tudom)

2021. szept. 9. 01:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Utolsó köszi az infót! Azt akartam,csak laptopom meg nem engedte,hogy a world behozza az önéletrajz készítőt,mert valami internethibát írt,de megpróbálom egy másik gépen.

2021. szept. 9. 06:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hozzá semmilyen önéletrajz készítő.

Simán word-ben megcsinálod és kész.

2021. szept. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!