Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen (fizetős) VPN-t ajánlotok?

Milyen (fizetős) VPN-t ajánlotok?

Figyelt kérdés

Főleg streameléshez használom (Netflix, sportok, etc.). Olyanra van szükségem, aminek van applikációja Androidos okos tv-re is.

Most az ExpressVPN-re vagyok előfizetve, amikor néztem, minden objektív rangsor ezt hozta ki legjobbnak, vagy mindenesetre a Top3-ban benne volt. Tizenpár dollár havonta.

Nagyon nem vagyok megelégedve vele, leginkább azért mert böngészés közben minden töltésnél van egy 1-2 másodperces lag, amíg gondolom átfuttatja a saját szerverein a dolgokat. Film nézésnél nem baj, de amikor egy oldalon keresel valamit és kattintgatsz, akkor marha idegesítő. Másik, hogy a Netflix hol működik, hol nem. Sokszor kiírja, hogy látja, hogy VPN-t használok, és sajnos így nem. Aztán 1-2 nap múlva megint jó, gondolom kitolnak valami frissítést a VPN-nél. Customer service-el szintén nem vagyok megelégedve, 2-3 nap eltelik, mire válaszolnak, és általában semmitmondó, haszontalan információt.

Gondoltam kipróbálom a NordVPN-t.

2021. szept. 5. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden VPN növeli a pinget, mivel nem közvetlenül megy az adat, hanem egy harmadik ponton át. A VPN érzékelése a Netflixnek pedig egyszerű IP ban, tiltják az IP címeit, amikor olyan címet kapsz amit még nem tiltottak, akkor működik, de ez macska-egér harc. Szóval nem valószínű, hogy másik szolgáltatónál jobb lesz.
2021. szept. 5. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, ez segít dönteni. Tom spark sokat megnézett és értékelte mindet. Érdemes lecsekkolni a tanulmányait.

NordVPN-t nem ajánlanám.

Használtam torguardot, cactust és wevpn-t. Minden szempontból a legjobbak voltak a sok közül amikkel dolgom volt.

2021. szept. 5. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!