Windows 7 rendszer hard link limitjének átírása, hogyan lehetséges?
Azért van rá szükség, mert tetszik, az ikonja.
Emellett ezzel irányítom át a meghajtókról, ssd-re a programokat. [Bár nem csak ezzel, de a szimmetria fontos]
Ha át lehet írni, hogy egy hdd-n mennyi lehetne, átlépni a határát, az hasznos volna.
Nekem csak két kérdésem van.
1. Nem unod még?
2. Nem gondolod, hogy ha 1023 link egy fájlhoz neked kevés, akkor nem a rendszerben van irreális korlát, hanem a te elképzelésed rossz?
Tényleg nem értem, pontosabban nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol ez szükséges lenne. Lépjünk túl azon, hogy a linkelés mennyire nem szerencsés stratégia, ha a a rendszerről egy visszaállítható mentés készítése a célod. Te így gondoltad ki, oké. Majdhogynem semmit nem ér, mivel egy fájl módosulásakor a link is ugyanarra a - már módosult - tartalomra mutat, de ez nem az én dolgom. De mi a fészkes fenének kell neked 1024+ link? Miért akarod te 1024, vagy több helyre linkelni ugyanazt a fájlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!