Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 rendszer hard link...

Windows 7 rendszer hard link limitjének átírása, hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Azért van rá szükség, mert tetszik, az ikonja.

Emellett ezzel irányítom át a meghajtókról, ssd-re a programokat. [Bár nem csak ezzel, de a szimmetria fontos]

Ha át lehet írni, hogy egy hdd-n mennyi lehetne, átlépni a határát, az hasznos volna.

2021. szept. 4. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Miféle limitről beszélsz..?
2021. szept. 5. 00:17
 2/6 A kérdező kommentje:
1023-mas limitről, fájlonként.
2021. szept. 5. 00:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Wat tf csinálsz??
2021. szept. 6. 12:44
 4/6 A kérdező kommentje:
3-mas, hát egy többirányú rendszer visszaállító script-et, ami feltehetően, kevés helyet használ, és 1 fájl-t használ 1 fájl esetében, nem másolatokat belőle. Miután kész, lemásolja nekem ezt C:\Windows\System32\config a 64-est is, mert úgy szimmetrikus :D Miután lemásolta, ellenőrzi a hard linkek helyzetét, ha az egyik nincs a helyén visszateszi, de közben a hely nem fog duplikálódni, minimálisan se. Igaz mondjuk, junction-al is megolhatom, de olyan jó a hardlink ikonja :D
2021. szept. 6. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem csak két kérdésem van.

1. Nem unod még?

2. Nem gondolod, hogy ha 1023 link egy fájlhoz neked kevés, akkor nem a rendszerben van irreális korlát, hanem a te elképzelésed rossz?

Tényleg nem értem, pontosabban nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol ez szükséges lenne. Lépjünk túl azon, hogy a linkelés mennyire nem szerencsés stratégia, ha a a rendszerről egy visszaállítható mentés készítése a célod. Te így gondoltad ki, oké. Majdhogynem semmit nem ér, mivel egy fájl módosulásakor a link is ugyanarra a - már módosult - tartalomra mutat, de ez nem az én dolgom. De mi a fészkes fenének kell neked 1024+ link? Miért akarod te 1024, vagy több helyre linkelni ugyanazt a fájlt?

2021. szept. 19. 09:05
 6/6 A kérdező kommentje:
A Struktúra végett, így a fájl-t 1x kell gyorsítótáraznom a primcache nevű program által, hatékony, és sokkal gyorsabban töltenek be a fájlok, kevesebb helyet foglal. Nem, nem unom még, miért unnám, és micsodát is? :D
2021. szept. 19. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!