Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megvettem a Windows 10-et, de...

Megvettem a Windows 10-et, de nem fogadja el a kulcsot?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy nem eredeti Windows 10 volt a gépemen, kidobta, hogy Aktiválja a Windost stb.

Megvettem a Microsoft oldaláról a Windows 10-et, beírom a kódot az aktiválásnál a termékkulcshoz és azt írja, hogy “A megadott termékkulcs érvénytelen”. Most mihez kezdjek? Ha újratelepítem a Windowst akkor elfogadja? Vagy mit kéne csináljak?

2021. szept. 4. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Milyen verziót raktál fel, illetve milyet vettél?
2021. szept. 4. 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem a gépet (laptop egyébként) és elfogadta. Most csak abba a problémába estem, hogy ez egy új gép és villámgyors volt eddig, viszont lassabbnak és akadósnak érzem újratelepítés után. Illetve hiába állítom a fényerőt, hangot, nem változik. És a touchpad sem érzékeli a görgetést stb. Na most ezeket driverekkel kell megoldani gondolom. Viszont azt is megoldják, hogy ugyanolyan gyors legyen mint előtte? Furcsa nekem ez az akadás…
2021. szept. 4. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Lehet frissít.
2021. szept. 4. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

Erősen ajánlom hogy valahonnan (például egy torrent oldalról) szedj le egy előre illegálisan NEM aktivált, a megvásárolt kulcsod verziójával azonos Windows 10-et de egy régebbi verziót, legyen az pl egy 20H1 Windows 10 verzió, azzal nem voltak gondok emlékezetem szerint.

Azzal nem lesznek gondok.

Az meg hogy nem működik tökéletesen néhány dolog az egyértelműen driver probléma.

Szedd le majd az új telepítés után ezt a programot:

[link] (ez egy régebbi verziója a dolognak, lehet hogy frissíteni fog a program egy pár perccel elindulás előtt, el ne ijedj meg.)

Összeszedi a majdnem legfrissebb drivereket és engedd neki feltelepíteni.

Ott van a lehetőség hogy a gyártó oldaláról szedd le egyesével a friss drivereket de az kevésbé kényelmes folyamat :D

Amint feltelepítette az új (ami régi) Windows 10-re a szoftver a drivereket indítsd újra a gépet.

Innentől minden korrektül fog működni már amennyire a Windowson jól tud működni.

Aztán kapcsold ki az automatikus frissítéseket így:

[link]

Remélem tudtam segíteni!

Üdv!

2021. szept. 5. 07:27
 5/6 Haburc ***** válasza:
Sajnos driver probléma. Hiányzik az alaplapi driver meg a videókártya hangkártya stb. Gyártó honlapjáról kell leszedni, vagy gyorsabb megoldás, ha driver booster-t telepítesz. [link] Mivel ingyenes verzió előfordulhat, hogy nem minden drivert telepít (de ez ritka), de többnyire sokat segít, meg a legfrissebbeket szedi le.
2021. szept. 5. 07:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Felraktam a drivereket és minden működik normálisan. :)
2021. szept. 8. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!