Valahányszor megpróbálok számítógépről bejelentkezni messengerbe, egy ablakot dob ki, hogy fogadjam el a sütiket. Ám hiába kattintok az elfogadásra, azt írja ki, hogy "error performing query".
Ne használd a messengert se, rögtön elmarad a gutaütés.
2021. szept. 1. 19:57
2/7 anonim válasza:
Le van tilta a süti elfogadás a böngészőben
2021. szept. 1. 20:38
3/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, elméletileg nincs letiltva, sőt, azt írja, engedélyeztem. A fiókba pedig még mindig nem tudok belépni.
2021. szept. 2. 17:59
4/7 anonim válasza:
A Facebook egy bughalmaz, nem is értem, min kell csodálkozni? Erre sem tud senki semmi értelmeset mondani, mint másik száz ilyen ufo hibára.
2021. szept. 3. 07:06
5/7 anonim válasza:
Nálam is ez van, és lehet, hogy azért, mert telefonszámmal vagyok regisztrálva. Nem függ cookie beállításoktól és böngészőtől, meg VPN-től sem.
Android és Windows applikációból még jó. Reddit-en is írnak róla páran, de még nincs megoldás. Szerintem ha a FB kényszeríteni akarna, hogy rendes fiókot csináljak, akkor nem így, cookie/login hibába rejtve tálalná (tudom, naiv vagyok :)). Szóval hátha kijavítják nemsokára. Messenger applikációból jelentettem a hibát, biztos ami biztos.
2021. szept. 7. 08:11
6/7 anonim válasza:
Szerintem központilag megjavították, mert újra működik nekem és másnak is a Reddit fórum szerint. Hurrá, ezek szerint nem vagyunk még kitiltva/korlátozva Messengerben a telefonszámos fiókkal. :)
2021. szept. 11. 09:21
7/7 A kérdező kommentje:
Valóban, most nekem is sikerült :) Azért így mégis könnyebb, mint telefonon, már csak azért is, mert az még mindig nem küld értesítést 🙃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!