Hogy tudnám vissza szerezni a Google fiókomat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, megcsináltam a kétlépcsős azonosítást, a kodókat lescreenshotoltam, és újra indítottam a telefont, mindent törölt kivéve a képeket, de valamiért az a screenshot ahol a kodóo voltak, azok is kitörlödtek, és most nem tudom megadni a kodókat, és így nem tudok belépni a fikómba, lehet nem magyarázzam elég érthetően, de nagyon agodóm hogy most mi lesz, mert próbáltam minden bejelentkezési módszert de egyik se megy, félek hogy nem tudom már visszaszerezni2021. aug. 31. 01:57
1/2 anonim válasza:
Tudtommal kétlépcsős azonosításnál Android-os telefon esetén ha abba be vagy lépve, nem kell kódot megadni, csak felugrik egy app hogy te voltál-e az. Illetve ilyenkor mobilszámot meg kell adni, és SMS-t is lehet kérni
2/2 anonim válasza:
"újra indítottam a telefont, mindent törölt kivéve a képeket"
Újraindításnál nem töröl a telefon semmit - ha valóban csak újraindítottad - akkor ott kell lennie valahol a screenshot képnek is.
Más a helyzet, ha visszaállítottad a telefonodat - akkor az SD kártya adatai maradnak, a telefonon lévő adatok törlődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!