Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptop hangosan zúg, mit...

A laptop hangosan zúg, mit lehet vele csinálni? Lehet ebből komolyabb baj?

Figyelt kérdés
Tegnap véletlenül leejtettem. Bejön, br tudom kapcsolni, megy rajta minden, nem is lassú, de zúg. Valamikor jobban, valamikor kevésbé. Mit csináljak vele? 170 000 forintos laptop.
2021. aug. 30. 11:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Rá kerestem a neten, a legtöbb helyen meghibásosott ventillátort ír. 36 335 forintból nem hiszem, hogy kijönne a javítása. Lehet ebből komolyabb baj?
2021. aug. 30. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha túlmelegedik lekapcsol magától vagy annyira veszít a teljesítményéből, hogy lelassul. Add oda egy hozzáértő ismerősödnek, hogy nézzen rá. Ha úgy van lehet kapni alkatrészt és megkéred, hogy rakja össze neked. Ha ez nem járható út és aggódsz miatta ott a szervíz, 35k-ban benne kéne, hogy legyen.
2021. aug. 30. 12:19
 3/3 Morzsi007 ***** válasza:
A ventillátor lapát hozzáér valamihez, elgörbülhetett a tengelye az eséstől, vagy kimozdult a helyéről. Ha beszorul, nem tud forogni, akkor túlmelegszik, lefagy, kikapcsol.
2021. aug. 30. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!