NAGYON sürgős! Hogyan kell kinéznie a boot. Ini fájlnak ha a gépen Windows XP Professional és Windows 7 Home Premium rendszerek vannak?
szóval feltelepítettem windows 7re az xp-t de csak az xp jön be én pedig szeretném ha a 7 jönne be
vagyis azt megoldani hogy lehessen indulásnál válsztani az op rendszerek közt
Az első és egyedüli válaszadó vagyok.
Nagyon ügyes vagy mondhatom. A windows7 használta a saját betöltőjét, te erre rátelepítettél egy régebbi xp-t, amely nem ismerte fel a windows 7-et és felülírta a betöltőt. Ebben az esetben a boot.ini játszik, mivel a windows xp azt használja. Rendszertelepítésnél mindig az újabb rendszert telepítjük utoljára. A újabb rendszer felismeri a régebbit, és maga mellett bootolható lesz. Írj privát üzenetet az msn címeddel ha még aktuális és segítek. Én is fordítva telepítettem, de én tudtam, hogy lehet visszahozni a windows 7-es betöltőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!