Melyik ez a régi Mario Nintendo DS játék?
Figyelt kérdés
Sajnos nem emlékszem a nevére, nagyon pici voltam, egész eltérő volt a Super Brostol: itt Marionak volt egy botja, amivel át tudott ugrani akadalyokon, harcolni is tudott vele. Az egyik emlekem még, hogy volt egy vízesés, a vizesesrol jottek le fatorzsek, amik segitsegevel kellett a vízesés tetejére jutni.
Sajnos nem emlekszem a nevére, sárga kazettás játék volt.
Nagyon örülnék, ha valaki tudná a nevét vagy egy youtube videót tudna linkelni, amin nosztalgiazhatnek.
Köszönöm!
2021. aug. 26. 13:08
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Szerintem a Super Mario Bros 2.-re gondolsz. Keress rá Google képeknél :)
3/3 A kérdező kommentje:
Kaiketsu Yanchamaru 3, csak Mario 14 néven futó átrajzolt játék, amire gondoltam, végül segitettek!
2021. szept. 13. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!