Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik ez a régi Mario Nintend...

Melyik ez a régi Mario Nintendo DS játék?

Figyelt kérdés

Sajnos nem emlékszem a nevére, nagyon pici voltam, egész eltérő volt a Super Brostol: itt Marionak volt egy botja, amivel át tudott ugrani akadalyokon, harcolni is tudott vele. Az egyik emlekem még, hogy volt egy vízesés, a vizesesrol jottek le fatorzsek, amik segitsegevel kellett a vízesés tetejére jutni.

Sajnos nem emlekszem a nevére, sárga kazettás játék volt.

Nagyon örülnék, ha valaki tudná a nevét vagy egy youtube videót tudna linkelni, amin nosztalgiazhatnek.

Köszönöm!

2021. aug. 26. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg mazsolázd végig ezt [link] vagy akár ezt [link] a listát a játékokról, kattints a linkekre további infókért, képekért - hátha beugrik, mire gondolsz.
2021. aug. 26. 13:23
 2/3 anonim válasza:
Szerintem a Super Mario Bros 2.-re gondolsz. Keress rá Google képeknél :)
2021. szept. 10. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Kaiketsu Yanchamaru 3, csak Mario 14 néven futó átrajzolt játék, amire gondoltam, végül segitettek!
2021. szept. 13. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!