Forza Horizon 4 kormány beállítás ötletek? Thrustmaster T150 - PC .
Figyelt kérdés
Hali nemrég vettem egy Thrustmaster T150-et és nagyon szeretem csak FH4-ben nem sikerült beállítani . Utána olvasva tudom hogy nem kifejezetten kormánynak való játék és inkább kontrollerrel a jobb viszont nem sikerült élvezhetően beállítani . A problémám a kanyarodással van . Ha felteszem driver-ban a fordulási szöget mondjuk 450-500 körül akkor nagyon sokat kell tekerni magát a kormányt és igy lehetetlen a kanyarodás ha kevesebbre akkor kicsit jobb de olyan érzés mintha nem lenne elég érzékeny és sokszor kicsúszok a kanyarokban . Már néztem több beállitást meg próbálgattam elég sokat de semmi sem segített . Olyan érzetet ad mintha egy kanyar után hiába tekerem vissza hogy egyenesbe álljon az autó későn reagál a játék és nem tudok visszatérni egyenesbe . Valaki tud valami megoldást erre vagy ne reménykedjek hogy jól beállítva élvezzem a játékot .2021. aug. 25. 16:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!