Melyket érdemes választani Xbox Series X vagy Xbox Series S?
A konzol egy Full-hd tv-n lenne használva!
Persze nem kizárt hogy későbbiekben a tv egy 4k-tv re lesz lecserélve.
De nem szeretném azt se hogy el kelljen adni mert látom a Fb csoportban, hogy kihasználatlanság miatt eladó!
Eddig PC-n játszottam!
Melyket válaszam?
Keret engedi csak anyukámék nem akarják engedni!
Bár szerintem én döntöm el mit veszek a pénzemből!
Tényleg, a tárhelyet kihagytam. Nekem One S van, ha aktívan használnám, semmire sem volna elég. Eleve csak 364 giga használható az 500-ból, egy komolyabb játék pedig 50 gigánál kezdődik, de nem ritka a 100-120 sem. Mai világban már 1, de inkább 2 terra a minimum, ha játékokról van szó. Főleg olyan finomságok mellett, mint a Game Pass.
Game Pass al lenne használva
Mert ha veszek 20 30 ért egy játékot aztán kuka az egéstbész nem játszok vele akorr annak nincs értelme!
A Series X mindenképpen jobb, de azt túlzásnak tartom, hogy a Series S csak kicsit jobb mint az One S. Jóval erősebb, de csak fullHDra van tervezve. Olcsóbb gépet kapsz kevesebb pénzért cserébe.
A kihasználatlanság pedig biztos nem amiatt van mert csak fullhdsek a játékok rajta.
Valóban túloztam, mikor ezt mondtam, de a tárhely és a kizárólag digitális kiadás már önmagában azt mondja, hogy ha van keret, akkor mindenképp Series X.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!