Letiltott a Facebook, mert nem volt fent profilképem. Mit lehetne tenni?
Kamerában kellett bohóckodni nekik, mert ezt kérték.
Megcsináltam, de továbbra sem enged be
Várjak esetleg valamiféle csodára, vagy csináljak új fiókot? Valaki visszakapta így?
Valami más lesz a tiltás hátterében, nem kötelező profilképet használni. Persze ha az megtéveszt másokat és jelentenek érte, akkor igazolnod kell, hogy valóban azé a profil, akinek kiadja magát.
Új fiókot sem fogsz tudni csinálni, mert azonnal letilt. A második képen egy feltételes mód van, "ha" megállapítják hogy hamis a fiókod, végleg tiltanak. Ezek szerint már megkapták tőled a bizonyítékot, de még nem bírálták el. Ezt még meg kell várnod.
Én már évek óta profilkép nélkül vagyok, és semmi gond.
Más lesz a háttérben.
Mennyi fiókod van összesen?
A közösségi alapelvekben van egy olyan kitétel is, hogy egy embernek csak egyetlen fiókja lehet egyszerre, az is lehetséges, hogy észlelték az új fiók regisztrációját.
Ha tényleg új fiókot szeretnél, a régit töröltetheted és a törlés után (30 nap) regisztrálhatsz új fiókot. A törlés menete:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!