Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan törhetném fel a naplózo...

Hogyan törhetném fel a naplózott beszélgetéseket?

Figyelt kérdés

A testvérem valamit mondott -szerintem hazudott- egy nagyon jó barátomnak, aki emiatt nem hajlandó szóba állni velem, és egyikőjük sem képes elmondani, mit tudnak, amit én nem!

.ple típusú jelszavazott állományról van szó.

Válaszokat előre is köszönöm!

2010. aug. 29. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
MSN-ről van szó? Mert ha igen akkor rossz helyen keresgélsz rossz file-t. Ha nem az akkor sajnos nincs tippem. Talán valamilyen jelszótörő progi.
2010. aug. 29. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
igen msnről van szó... már miért keresgélnék rossz helyen? '-.-
2010. aug. 29. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert én valahányszor beszélgetést néztem vissza itt találtam meg:

C:\Documents and Settings\X\Beérkezett fájlok\Mentett beszélgetések\X.

Itt egy barátodneve.xml fájlban kellene lennie az MSN által naplózott beszélgetésnek. (Persze ha bevan kapcsolva az MSN-ben ez a funkció.)

2010. aug. 30. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha pedig ragaszkodnál a te módszeredhez olvasd át ezt:

[link]

Ez ugyan arról szól hogy hogyan nyisd meg, de talán valamelyik ötlet kikerüli a jelszót.

2010. aug. 30. 09:53
 5/5 bp1985 ***** válasza:
C:Documents and Setting/Naplózott beszélgetések. Itt vannak a naplózottak. Van valami msn password recovery, vagy mifene, bár nem használtam, így nem tudom hogyan működik.
2010. szept. 1. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!