Hogyan tudnék a régi jelszavammal belépni az msn-embe?
Figyelt kérdés
Megváltoztattam a jelszavamat, működött egy ideig,a gépem a teljes összeomlás előtt már nem engedett be, kértem új jelszót, de mivel nem tudtam rendesen belépni ezért aktiválni sem tudtam az újonnan kapott jelszavamat.
Most kénytelen voltam csinálni egy új msn címet..:S
Nincsen másodlagos e-mail címem sajnos nem adtam meg anno mikor az msn címemet csináltam...
Ilyenkor mi a teendő?Léci segítsetek!!
2010. aug. 29. 16:21
1/1 anonim válasza:
Tudtommal, ha nem erősíted meg, hogy kérsz új jelszót akkor nem adnak és marad a régi :S ha esetleg az a gyanúja merül fel, hogy ellopták akkor nyugodtan fordulj a Microsoft Magyarországhoz vagy a Windows Live support-hoz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!