Ilyen teljesítményű gépre érdemes Windows 7-et telepíteni?
Ilyen gépem van: Intel Pentium 4 CPU 1.50GHz; 1,0 GB RAM ; Radeon 9200 Series
szerintetek elbírja?? :O
igen, elbírja, esetleg a ramot bővíthetnéd.
most majd jönnek a gamerek akik azt mondják, hogy ez kevés, de nem, a windows 7-et direkt azért csinálták olyanra amilyen, hogy leváltsa végre az xp-t, és ne legyen vista szintű gépigénye.
Nem. A minimális konfigba belefér, de az 1 giga memória Xp-hez is pont elég.
Ja, és persze csak a 32 bites változat, ami egyáltalán szóba jöhet.
A grafikus felület kikapcsolható, ha nem lenne elég neki a vidikártya.
Innen letölthetsz egy programot, amelyik megmondja.
Két magos proci minimum nem árt és 4 gb ram..
Ezen fut a legjobban:)
a grafikus felület nem kapcsolható ki.
a grafikus felület kizárólag linuxon kapcsolható ki, ott van teljes értékű konzolos felület.
az aero felület kapcsolható ki. én továbbra is tartom, hogy futhat rajta. később, ha bővítesz 1.5-2 giga ramra, akkor pedig bőven jó lesz neki, de így is futhat.
xp nálam 128 mega ramon is fut. tudni kell mire akarom használni, ami nem kell azt leállítani.
maga az oprendszer minimális memóriát használ, a futó fölösleges szolgáltatások eszik.
"a grafikus felület nem kapcsolható ki. "
Elnézést a pongyola fogalmazásért.
Valóban sok függ a leterheltségtől, de ugye felmegy egy vírusirtó, aztán böngészni is kell. Nekem az XP 512 megával egy szenvedés volt. És akkor játékról még szó sem esett.
Gépem, amin megy a Photoshop CS5, Dreamweaver CS5 akadás nélkül:
1 GB RAM
Intel Core Duo CPU T2600 @2.16GHz
256 MB videókártya
32bit Windows 7 Professional
Akkor a lényeg az hogy bírja, csak nem valószínű hogy a grafikus felület fut rajta!
amugy nekem 128 MB-os a videókártyám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!