Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy ne...

Hogyan érjem el, hogy ne teljen be állandóan a merevlemez?

Figyelt kérdés

Édesapám egy régi gépet használ, XP van rajta. A merevlemeze particionált. A C: kb 10 gigásra a D: pedig 50 gigásra van formázva a 60-as régi kis vinyón. A program files mappa kb 1,5 gigát foglal el. Sajnos faterom kapja án gromoboj a korosztályától a sok "érdekes" pps-t és körlevelet, néha 1500-2000db is van az outlook express beérkezett üzenetek mappájában. De egyszerűen nem értem, hogy tegnap is kitörölt egy valaggal, véglegesen. Én is átnéztem, egy csomó temp fájlt is kitöröltem, a kukát is ürítettem, a lemezkarbantartót is futtattuk és egyre kevesebb a hely rajta. A törlés után!!!! Brrr.

Vírus csinálhat ilyet? Melyik irtóprogi szűrné ki? (A nod és a avg eddig nem vett észre semmit)

A partíciót utólag nem módosíthatom? (Nagyobb C:/ kisebb D:/ ?)

Vagy: az outlook express beérkezett üzeneteit nem lehet a D:/ meghajtóra tároltatni?

2010. aug. 29. 12:52
 1/1 anonim ***** válasza:
2010. aug. 29. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!