Ajánlanátok viszonylag jó hangzású Gamer fejhallgatókat 6000ft körül?
Figyelt kérdés
Tudom, nem egy nagy összeg egy fejhallgatóra,de most ennyit tudtam elrakni rá.Nézegettem hasonló árba, sok fejhallgatót ilyen áron,egyetlen baj hogy szinte egyiken sincsenek értékelések hogy milyen lenne,szóval vaktában nem nagyon akarom megvenni őket.Nagy elvárásaim természetesen nincsenek ilyen árba, csak hogy viszonylag jól szóljon, mert elég sok zenét hallgatok. Meg legyen egy normális mikrofonja, hogy discordon tudjak beszélgetni.2021. aug. 9. 17:45
1/2 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában szerintem már az elég nagy elvárás hogy "viszonylag jól szóljon".
2/2 anonim válasza:
6 rugobol kb semmilyen normalis fejhallgatot nem tudsz venni, nemhogy gamert. Gyujts meg ra, es nezegesd a kinalatot. En pl multkor 25 rugoert vettem mediaban g prot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!