Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja a monitoromnak?...

Mi baja a monitoromnak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Hiába kapcsolom be a gépet, a monitor (olg) kb 2-3másodpercenként megjelenik aztán eltűnik.

Nem tudom kikapcsolni a monitort. Az egér, a billentyűzet, és a pc is működik. A monitor semmire sem reagál.

Próbáltam már kikötni, majd vissza a kábeleket (többször is), de sajnos nem oldódott meg.

A ctrl alt delete-re sem reagál.

Többször is újra lett kötve, ki lettek húzva a csatlakoztatól, majd vissza.

A pc nem áll le, ugyanúgy folyamat megy amíg ki nem kapcsolom, viszont a monitor csak 2-3másodpercenként dobja be a Olg logót, majd eltűnik. És ez ismétlődik folyamatosan.

Esetleg a táppal lehet valami, ami miatt ez van?

Tudnátok segíteni?

2021. aug. 9. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi az az olg? Mi köze a ctrl-alt-del-nek a monitorhoz?

Más monitorral nem tudod kipróbálni? Pl. hogy nem a videókárgya hibás-e.

2021. aug. 9. 16:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Az olg a monitor márkája.

Nem, nem tudom kipróbálni.

2021. aug. 9. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet a monitor táp hibája, lehet forrasztási hiba a monitorban, lehet a vezetékek, csatlakozók hibája (táp vagy HDMI), lehet a videókártya hibája. Csak cserélgetéssel lehet rájönni melyik a hibás.
2021. aug. 9. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!