Hol találok Budapesten olyan netcafet ahol komolyabb játékokkal tudok játszani? (Starcarft2, Maffia2). Lehetőleg olcsó, baráti hely kellene.
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 09:05
1/6 anonim válasza:
Starcraft2-t gyakorlatilag elfelejtheted, ha amúgy nem vetted meg. A Single Playerhez inkább töltsd le, a multihoz meg úgyis olyan battle.net account kell, amin regisztrálva van ez a játék is.
2/6 A kérdező kommentje:
Okés,csak nem ez volt a kérdés! :)
2010. aug. 29. 17:17
3/6 anonim válasza:
Bemész a boltba, veszel egy gépet. Egy havi fizetésből már összejön egy olyan, amin lazán megy a SC2. Ha netcaféra van pénz, akkor ennyi legyen már egy gépre is...
4/6 anonim válasza:
Ha egy komolyabb gépet akar, és még kellenek hozzá monitor stb., akkor nem hiszem, hogy egy havi fizetéséből megvan... De szerintem is inkább gépet vegyél, mint netcafeban játszál...
5/6 A kérdező kommentje:
Namár most. Van laptopom (Macbook),nincs szükségem asztali gépre, főleg hogy egy netcafeban (ahova eddig jártam) egy óra kb 350ft a Maffia2-t kiviszem max 10 óra alatt. Pl ugyan ennyi lenne a Starcarft2 (most a multit nem számolom). Ez max egy 7000FT és amire kívncsi voltam azokkal játszottam,nem kellett telepítgetnem, gépet vásárolnom stb... Egy évben maximum 2 játk jön ki ami érdekel és körül bellűl ennyi időt szánok rá a család mellett, szóval köszi mindenkinek a jótanácsot,de nem most születtem meg. :) Szóval konkrét válaszok érdekelnének!
2010. aug. 31. 19:18
6/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem is mondtam, hogy ha tehetném hogy a havi fizetésem egy gépre költeném, akkor is egy normális gép 80ropi (LCD TV-m van szóval monitor nem kellene) és kicsit drágállom 20 óra szórakozásért!
2010. aug. 31. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!